Gratis Verzending of afhalen te Hilversum

Afrekenen met iDEAL, Creditcard en meer..

Trust E commerce Europe

Seafolly Badmode

Seafolly badmode 2016

De vernieuwende collectie's van o.a. bikini's, badpakken en tankini's  bestaan uit bloemige prints en felle kleur overgangen, geven ons het gevoel dat we ons elk moment op Bondi beach kunnen begeven.

 

 

 

Kies een collectie:

 
  • Block Party

  • Seafolly Goddess

  • Shimmer

  • Beachwear & Accessoires

Seafolly Swimwear

Door de afwisseling tussen rijke prints en rustige egale kleuren is er voor iedere vrouw wel een mooie serie van Seafolly. De meeste series worden in 2 of meer kleuren uitgebracht, zodat de collectie draagbaar is voor zoveel mogelijk kleurtypes.

 

 

Bikini's, tankini's, badpakken

Van elke serie worden bikini’s, badpakken en tankini’s uitgebracht in verschillende modellen. Zo zijn bijvoorbeeld de triangel en push-up bikini topjes zeer geschikt voor de A, B en C cup. De balconnet bikini tops zijn vaak speciaal gemaakt voor een grotere cupmaat t/m een F-cup (de eventuele cupmaat staat in de beschrijving aangegeven). Ook in de permanente series Goddess en Shimmer worden elk seizoen nieuwe modellen topjes, broekjes en badpakken toegevoegd.

 

 

Seafolly online shop

De Seafolly collectie Elk jaar komen vanaf oktober de nieuwe series van Seafolly uit. Voor de zomer is de collectie compleet, zodat er volop keuze is uit alle series en modellen. De permanente series Goddess en Shimmer worden elk seizoen, naast de basis kleuren, in een aantal nieuwe kleuren uitgebracht. Zo is er zelfs in de populairste Seafolly series altijd iets nieuws voor ons bij! De gehele Seafolly online collectie vind je het hele seizoen door bij ChillyHilversum.

 

 

Seafolly sale

Seafolly outlet

Chilly ondersteunt betalen met iDEAL Chilly ondersteunt betalen met Mastercard Chilly ondersteunt betalen met Visa Chilly ondersteunt betalen met Paypal Chilly ondersteunt betalen met Bancontact Chilly ondersteunt betalen met Achteraf betalen Chilly ondersteunt betalen met Sofort e-banking Chilly ondersteunt betalen met Giropay Chilly ondersteunt betalen met Maestro Chilly ondersteunt betalen met Fashioncheque Chilly ondersteunt betalen met VVV giftcard
webdesign: Taurus media

©2016 Chilly B.V. - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - KvK-nummer: 32130863 - Btw-identificatienummer: NL818986773B01

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW - Geen verzendkosten in Europa