Gratis verzending vanaf €65,- m.u.v. sale
De grootste online lingerie en badmode collecties

Badmode
Bikini

De grootste online bikini webshop van Nederland. Bij ChillyHilversum vind je o.a. voorgevormde bikini's, bandeau bikini's, push-up bikini's, triangel bikini's en halter bikini's van de grootste en mooiste merken zoals PrimaDonna Swim, Sunflair, Beachlife, Cyell, Opera, Fantasie Swim, Aubade, Freya Swim en nog vele andere. Liever geen bikini? Bekijk onze volledige badmode collectie.

Kortom, alle mogelijkheden om je goed voor te bereiden op een prachtige zomer vind je bij ChillyHilverum. Ook kun je kiezen uit een prachtige collectie van mix en match badmode artikelen om op je eigen wijze een unieke badmode outfit samen te stellen.

Aanbod specificeren

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 1492

Per Pagina

Product 1 tot 12 Pagina 1 to 12
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 1492

Per Pagina

Product 1 tot 12 Pagina 1 to 12
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bikini

Grote maten badmode en bikini's

Ook voor de grote (cup)maten ben je bij ons aan het juiste adres. Merken als PrimaDonna Swim, Sunflair, Fantasie, Elomi en Freya bieden een badmode collectie van kleine tot grote (cup)maten. De voorgevormde bikini top geeft een smaller silhouet, omdat het je borsten van de zijkant mee naar binnen neemt. Je lijkt dus slanker en je vormt er een mooi decolleté mee. Ben jij op zoek naar een ideaal badmode merk voor een kleinere (borst)omvang? Probeer dan de trendy bikini's en badpakken van Seafolly!

 

 

Bikini tops

De bandeau bikini is ideaal voor de dames met een kleinere borstomvang. Het topje van deze bandeau bikini kun je het best vergelijken met een band. Er ontstaan speelse effecten door een gedraaide band of afwisseling van de print en kleuren. Dames die wat meer decolleté willen zien, kiezen graag voor de push-up bikini. Er zijn 2 soorten push-up bikini tops. De top waar je een ‘kussentje’ in en uit kunt halen, al naar gelang het effect dat je wenst. Of de bikini top met een ‘vaste’ push-up cup. Op deze manier zit er voor iedere dame iets passends tussen. De triangel bikini top bestaat uit 2 driehoekjes waar je mee kunt spelen. Door de cups meer open of juist wat dichter te schuiven krijg je een andere look. Ga voor een fancy of verleidelijk effect! Met een halter bikini bereik je door de halslijn een positief effect voor je figuur. Deze lijn geeft meer lengte. De dames met een wat grotere cup maat zijn hier vaak heel blij mee, omdat de halslijn van de halter de borsten mooier doet uitkomen. Je leest het al, keuze genoeg! Bekijk alle bikini tops en ontdek welk model het beste bij jouw figuur past.

 

Bikini online shop

Altijd zo snel mogelijk thuisbezorgd en de mogelijk om te betalen na ontvangst. Wij wensen je veel online shopplezier bij ChillyHilversum en hopen dat de zomer van 2019 jouw bikini zomer gaat worden..... Wat ons betreft moet dit lukken!