Anita CrossFit Trainingsdag 2016

Anita CrossFit 2016

Enthousiaste blogger en Anita liefhebber Michelle is als Anita en Chilly supporter naar de Anita CrossFit Trainingsmiddag van 2016 geweest. Geweldige activiteiten, gezellige mensen én natuurlijk de allerfijnste Anita sport bh's, zorgden voor een heerlijke middag om nooit meer te vergeten! Michelle deelt haar ervaringen van deze bijzondere dag graag met ons..

 

Ontmoet onze Anita ambassadeur

Exact een week geleden op 26 oktober sta ik op met kriebels in mijn buik! Vandaag mag ik als reporter voor Chilly Lingerie in Hilversum op pad en ga ik een te gekke dag tegemoet omdat ik ambassadeur ben van Anita!

Chilly heeft aan mij gevraagd om een verslag te maken van deze dag. Ik ben bij hun prachtige lingeriezaak geweest toen ik mijn vuurdoop had met Anita. We zouden samen met een team bh’s gaan passen en op zoek gaan naar de voor mij perfecte sport bh. Ik had de zenuwen flink zitten aangezien ik dacht dat hij niet zou bestaan.. Een uur later had ik 3 perfect zittende bh’s en was ik op slag verliefd! Er bestaat voor mij sindsdien geen ander merk meer! En de dames van Chilly waren zo ontzettend warm en vriendelijk! Een prachtige winkel vol mooie lingerie. Daarom ga ik dus nu als reporter aan de slag voor Chilly Hilversum, maar nu terug naar de Anita CrossFit dag!

anita-momentum-sport-bh-sfeerfoto Anita Momentum Sport bh

De Anita CrossFit middag

We worden om 15 uur verwacht bij Zeeburg Crossfit in Amsterdam. Ik stap samen met Emma in onze sportkleding om 14.15 uur in de auto. Vandaag is de dag dat we een supertest doen met de sport bh’s van Anita. En hoe we dat gaan doen? Door met heel veel vrouwen drie uur lang te gaan sporten! De 3 onderdelen zullen bestaan uit yoga, een hardloop clinic en CrossFit.

Anita is zo overtuigd van hun product dat ze deze uitdaging aandurven! We mogen hun bestseller 'Sport Beha Momentum' uittesten en dit zeggen ze over de bh op hun website: ''Onze bestseller onder de extreem belastbare sportbeha's. Unieke functies gekoppeld aan het esthetisch design én uitgerust met de "Red Dot Award".Naadloos voorgevormde cups geven perfecte ondersteuning tot in grote cups. De metaalglans van het hoogfunctionele High-Tech materiaal straalt vol energie en vergroot jouw motivatie. De inspirerende sportbeha in perfectie, die tot grote prestaties aanspoort.''

Dat beloofd dus wat... ;)

anita-momentum-sport-bh Anita Momentum Sport bh

Om 14.45 uur rijden we voor bij CrossFit waar we praktisch voor de deur kunnen parkeren. We worden ontzettend warm ontvangen door Marjon en Fiona van Anita. Ze zorgen er altijd voor dat je je enorm welkom voelt. Maar ook de heren van Crossfit Zeeburg ontvangen ons hartelijk,  samen met de enige echte Robert Lathouwers die onze hardloopclinic vandaag zal verzorgen!

Het is heel speciaal om al mijn mede bloggers en ambassadeurs nu in het echt te mogen ontmoeten. Een aantal kende ik al van verschillende evenementen, maar de meeste ken ik alleen via social media. We raken al snel met elkaar aan de praat en ondertussen worden er prachtige pakketjes met een naamkaartje voor ons neergelegd. We kunnen bijna niet wachten! We maken het mooie pakketje open en zien een sport bh van Anita, een hempje met Anita erop en een handdoekje. WAUW! Super leuk. De dames die nog nooit een Anita sport bh hebben gedragen mogen boven een korte pas sessie doen en wij lopen mee naar de yoga ruimte om ons om te kleden. Binnen een half uur, ja echt een half uurtje, heeft iedereen de perfect zittende bh gevonden.

 

Test 1: Yoga in je Anita Momentum Sport bh

Zoals Anita zelf zegt: “Move your body, not your boobs”. Die slogan gaan we eens even uittesten. We worden opgedeeld in groepjes (wat al op je kaartje staat) en wij beginnen bij yoga. We doen een aantal posities waarin we veelal weer terug gaan in de welbekende 'downward facing dog', iets waar je met een goede bh echt profijt van hebt, omdat dan ook alles blijft zitten waar het hoort! Na een les, waar ik ook erg heb gelachen en een paar keer bijna ben om gekukeld, doet de beha wat hij zegt. Je voelt hem bijna niet zitten, hij knelt niet én hij houdt je borsten precies waar ze horen! Test 1 geslaagd dus!

anita-yoga-blog Anita CrossFit Trainingsmiddag

We worden tussen alle clinics goed verzorgd door B&B uit Amsterdam met heerlijke smoothies, broodjes, drankjes en meer!

 

Test 2: Harloop Clinic in je Anita Momentum Sport bh

Dan nu test 2, de hardloopclinic van Robert Lathouwers. Voor wie hem niet kent: Deze man is drievoudig Nederlands kampioen op de 400 meter hardlopen en heeft twee keer meegedaan aan de olympische spelen. Dit en nog veel meer maakt het natuurlijk te gek om van zo’n prof een clinic te krijgen. Toch moet ik deze clinic laten gaan.. Door een aanhoudende blessure in mijn kuiten durf ik het niet aan. Ik baal natuurlijk als een stekker maar de dames beloven me feedback te geven. Als ze allemaal terug komen met rode koppies en een grote lach op hun gezicht, weet ik genoeg! Ik heb zelf ook al veelvuldig hardgelopen met de bh van Anita en deze heeft me, ondanks mijn grote cup, nog nooit teleurgesteld. Ik vind hem heerlijk zitten, hij voert het zweet snel af waardoor ik droog blijf. Daarnaast heb ik geen last van schuur of knelplekken en hij houdt mijn boezem perfect op de goede plek!

anita-momentum-sport-bh-running Anita Momentum Sport bh

Test 3: CrossFit in je Anita Momentum Sport bh

Dan is het na een heerlijke snack van B&B nu tijd voor clinic nummer 3, de CrossFit. Laat ik nou gek zijn op CrossFit en al helemaal van een Buddy workout! We moeten 10 burpees maken, gevolgd door 10 boxjumps en als laatste 10 clear trusters. Dit is dé ultieme test voor de sport bh, aangezien je op zoveel verschillende manieren met je lijf beweegt. We hebben 15 minuten en moeten een AMRAP (As Many Rounds As Possible) doen. We warmen ons nog wat op en gaan dan knallen! Burpees no problem!!! De boxjumps doet de Anita bh niets en ook met de trusters blijft hij prima zitten! Wauw wat is het toch een topproduct!

anita-crossfit Anita CrossFit Trainingsmiddag

Het is bijzonder om te zien hoeveel verschillende dames en dus ook cups we op deze dag hebben, echt iedereen is oprecht blij met de bh. Hij bestaat! Ik heb er zelf nooit in geloofd en dacht dat een sport bh in mijn maat nou eenmaal knelt, je borsten platdrukt en in de weg zit bij het sporten. Maar niets is minder waar, de sport bh van Anita heeft het allemaal! Je behoudt je vorm, hij zit als een tweede ademende huid en ik heb nooit meer last van schuurplekken, knellingen of een beugel die me lastig valt als ik bv. over een muur klim. Ik ben ontzettend blij dat Anita en ik elkaar hebben gevonden. Ik hoop echt dat met mijn verslag van deze dag, dames toch eens gaan kijken en passen in een goede lingeriezaak waar ze weten waar ze het over hebben. Neem Chilly Hilversum, de mensen zijn daar enorm kundig, super vriendelijk en ze doen altijd dat beetje extra!

anita-ambassadeur-michelle Anita CrossFit Trainingsmiddag met de Anita Momentum Sport bh

Dus kom in beweging! Maar let op: ''Move your body, not your boobs!'' ;)

Lieve groet,

Michelle Weemaes van Team Familie