Badmode trends 2018

We zijn weer toe aan badmode!

Het bikini-shop seizoen is nu echt begonnen! De 2018 collecties van onze swimwear merken zijn bijna compleet en dat merken wij maar al te goed.
We hebben al heel wat voorbij zien komen op badmode gebied. Denk bijvoorbeeld aan de comeback van het badpak. Wij zijn heel blij met deze ontwikkeling! Badpakken zijn eigenlijk nooit echt uit de mode geweest, maar deze trend maakt het artikel extra populair. Ook tankini’s worden door steeds meer dames ontdekt, waardoor wij er dit seizoen nog meer hebben geselecteerd.

Badmode 2018 online Alle badmode online

Badpakken

Een tip van ons… Een badpak geeft je een mooie kans om je goede kanten te benadrukken. We hebben er verschillende gezien, van een corrigerend badpak tot een badpak met diepe v-hals. Corrigerende badpakken, ook wel shapewear badmode genoemd, zorgen ervoor dan je buik en taille mooi gladgestreken worden. Dit detail kan ervoor zorgen dat jij nu echt helemaal tevreden bent met je look.

Tankini

Badpakken worden gemaakt op een standaard lengte, die wel kan verschillen per merk. Niet alle vrouwen in Nederland zijn 1.70m lang. Voor sommige dames is een badpak daarom lastig te vinden of zelfs niet te doen. Een tankini is dan natuurlijk een perfecte vervanger. Je hebt evenveel bedekking, maar dan met optimale bewegingsvrijheid. Daarbij kun je ook je topje omhoog slaan, zodat je buik mee te laten bruinen.

Bikini

De bikini is toch de ware klassieker en all-time favorite! Vroeger werd wel eens vaker gedacht dat een bikini alleen is weggelegd voor super slanke meiden met een kleine cup… Dat is natuurlijk een beeld dat in 2018 totaal veranderd is! Met het algemene beeld van ‘een mooie vrouw’ is ook de bikini mee veranderd. Van kleine cupjes die vast zitten met een enkel touwtje, naar een stevige bh bikini top die je kunt dragen tot een H-cup. Naast alle verbeteringen in cupmaten, hebben we ook in omvangmaten een mooie sprong gemaakt. Nog steeds voelt niet iedere vrouw zich fijn in een bikini, maar het is fijn om te weten dat de meesten wel een mooi exemplaar als optie hebben!

alle bikini's Alle bikini's

Dus we hebben al voor verschillende lichaamstypen en maten een mooie badmode set… Maar welk merk kun je nou het beste kiezen voor jouw badmode wensen? Een bikini, tankini of badpak is snel gevonden als je weet bij welk merk je kunt slagen.

Badmode grote maat

Grote cupmaten en broekjes t/m maat 48 en 50 vind je bij PrimaDonna Swim. Dit merk is al jaren gespecialiseerd in lingerie voor cupmaten t/m J en heeft nu meer dan 4 jaar ervaring met bikini’s, tankini’s en badpakken met dezelfde kwaliteit en pasvorm.

Ook Sunflair kan goed omgaan met een grote cupmaat en heeft badmode t/m maat 56. Maar uitzonderlijk is de combinatie van een grotere omvang en een cup vanaf B.

Lise Charmel is een van de luxe badmode merken en maakt haar badmode beschikbaar t/m een G-cup. De ervaring komt voort uit de samenwerking met zustermerk Éprise, die ook de Lise Charmel lingerie lijnen voorziet van een grotere cupmaat!

Bikini kleine maat

Naast de grote cupmaten hebben we natuurlijk de gemiddelde en kleinere maten. Merken met een maatbereik tot 36 A of 70 A hebben meestal ook een leuk triangel topje in de collectie of zelfs een goede push-up bikini top. Dames die behoefte hebben aan een mooie push-up, kunnen goed terecht bij merken als Marie Jo Swim, Aubade en Lise Charmel badmode. Daarnaast hebben wij ook merken waar de triangel bikini en bandeau bikini weer extra populair zijn, zoals Cyell, Beachlife en Seafolly. Deze merken zijn heel goed in het maken van de B- en C-cups en breiden de collectie steeds verder uit tot wel een F-cup in 2018! Deze merken zitten in de omvangmaat categorie van 36 t/m 44.

Marie Jo Swim Marie Jo Swim collectie 2018

Al met al is er genoeg keus voor ieder type vrouw. Of je nu houdt van simpel en comfortabel of stylish en uitgesproken!