Chilly reporter bezoekt Anita CrossFit 2016

Anita CrossFit Trainingsdag 2016

Ontmoet onze Chilly reporter, Joyce. Enthousiaste studente, blogger en bovenal actieve sporter. Na een ontzettend leuke trainingsdag van Anita, deelt zij graag haar ervaring met ons. Bevalt de Anita Momentum bh? Blijf alles op de juiste plek zitten? Dit en veel meer lees je in het leuke verhaal van Joyce.

bewerkt Anita CrossFit Trainingsmiddag

Chilly reporter for a day!

Wat begon met een spontane reactie op Facebook werd daadwerkelijk een ontzettend leuke sportieve middag, zowel in de paskamer van Chilly Hilversum als tijdens de Anita Active clinic’s.

Een sportieve middag met de sport bh's van Anita Active, enthousiaste bloggers en Instagrammers, sportievelingen en ontzettend leuke clinics in 3 disciplines; Crossfit, Yoga en hardlopen. Een betere test voor sport bh’s is er denk ik niet! #AnitaActive #Move your body, not your boobs!

#ChillyHilversum

Bekend was ik al met Anita Active sport bh’s, deze heb ik al eerder bij Chilly Hilversum aangeschaft. Voor mijn sportieve middag mocht ik eerst bij Chilly Hilversum een nieuwe sport bh uitzoeken, die ik tijdens deze dag mocht uittesten. Een ideale gelegenheid om mijn collectie sport bh’s uit te breiden met een mooi opvallend ‘deze-mag-gezien-worden’ sport bh! Na een gezellige pas-sessie in een fijne paskamer, werd mijn uiteindelijke ‘winnaar’ een rode Anita Active sport bh.

anita-momentum-sport-bh Anita Momentum Sport bh

#AnitaActive

Woensdagmiddag werd ik omringd door getrainde sportievelingen. Eerlijk is eerlijk, als beginnend sporter vond ik het best wel spannend. De uitnodiging van Anita Active, het sport bh merk voor alle vrouwen, was ook daadwerkelijk een sportmiddag voor echte vrouwen. Sportieve vrouwen met verschillende vormen en van alle leeftijden, vrouwen met rondingen en ronde volle borsten.. Om maar aan te geven dat de sportvrouw van nu niet altijd direct van de Olympische spelen afkomt.

Testen

De eerste uitdaging voor zowel mijn nieuwe opvallende sport bh als voor mijzelf:

Samen met 9 andere meiden begonnen we aan de CrossFit onder leiding van Ruben. Met een bekend begrip onder fanatiekelingen; een arm wrap van 20 minuten bestaande uit burpees, boxjumps en thrusters. Een goede uitdaging voor mijn nieuwe borstenhouder zeg ik zo. Samen met mijn buddy Meike, heb ik 20 minuten lang alles gegeven wat erin zat, inclusief 10 minuten warming-up. Maar ondanks alle sprongen boven de grond, naar de grond en de thrusters was ik blij verrast dat mijn twee persoonlijke buddy’s geen seconden uit het gareel zijn geweest. Conclusie: bij de CrossFit training, ook wel bekend als bootcamp, is deze sport bh uitstekend door de test gekomen!

bewerkt2 Anita CrossFit Trainingsmiddag

Het tweede onderdeel, Yoga, startte na een korte break met een gezond drankje. Hierbij verwachtte ik rust en een hoop moeilijke posities. De rust en zenheid kon ik persoonlijk moeilijk vinden. Vanuit de ene onmogelijke houding, moest ik me vervolgens via de meest onlogische manier verplaatsen in een andere houding. Tussendoor nog denken aan je ademhaling.. Alle spieren in m’n lichaam waarvan ik ze al heel lang was vergeten, werden nu weer opgemerkt. Het enige wat me niet in de weg heeft gezeten was te danken aan mijn Anita Momentum sport bh.

Na een heerlijk vers gemaakt broodje en verfrissend flesje water was het tijd voor het laatste onderdeel van de dag, de sprintclinic van Robert Lathouwes. Tijdens een volgens Robert rustig warming-up loopje, rende we richting een dichtbij gelegen parkje. Het feit dat ik tegen deze clinic het meeste opkeek vanwege het hardlopen, werd geheel weggenomen dankzij de leuke loopscholing en het enthousiasme van Robert. Uiteindelijk bleek dat ondanks de opdrachten, bestaande uit turbospeed triplings, knieheffen en de weerstandstraining, ik genoeg tegendruk en support kreeg van mijn stevige nieuwe Anita sport bh.

blog-foto Anita CrossFit Trainingsmiddag

Bij de afsluiting stond nog een lekker yoghurt toetje op ons te wachten, met een goodybag presentje waarbij Anita heeft nagedacht over de uitrusting die ik na het sporten perfect kan gebruiken. Met mijn nieuwe lingerie setje van Rosa Faia, een douchegel van Rituals en een Tony Chocolonely reep, ging ik uitgeteld maar enthousiast en verwend weg. Nogmaals wil ik het Anita team bedanken voor deze leuke sportieve middag.

Inmiddels heb ik mijn sport bh nog een aantal keren getest tijdens mijn eigen bootcamp lessen en ben ik nog steeds ontzettend fan van mijn sport bh.

Chillyteam, ontzettend bedankt voor deze unieke middag en jullie fijne hulp!

bewerkt1 Anita CrossFit Trainingsmiddag