Gratis verzending vanaf €65,- (m.u.v. sale) of afhalen te Hilversum

Afrekenen met iDEAL, Creditcard en meer..

Trust E commerce Europe

Ervaring Freya Sport bh

In onze vorige Chilly Blog heb je kunnen lezen over onze beste sport bh's, onze sponsoractie met Freya en het Roparun team dat onze sport bh's op de ultieme manier gaat testen...

Inmiddels hebben de dames van RopaRun team Matties4life de Freya sportbh's perfect kunnen testen. Een van de dames heeft haar ervaring met ons gedeeld. Zij heeft getraind en hardgelopen met de Freya Sport bh AA4892 in Hot Crimson (rood).

Hallo Chilly team,
Met veel plezier heb ik de door jullie geschonken sport bh's uitgetest om bij de Roparun te dragen. Ik was wat huiverig dus de eerste weken lagen ze mij splinternieuw toe te grijnzen in mijn sportkledingmand voor ondergoed en sokken. Ik vond dat ik uitstekende sportbh's droeg van andere merken maar.... de rode was verleidelijk voor onder een wit truitje dus toch uitgeprobeerd. En ik moet zeggen compliment voor de uitstekende sport bh die jullie ons hebben gegeven. Heb ik bij de andere bij zeer lange afstanden, marathontrainingen in de afgelopen jaren, nog wel eens schuurplekken op de huid, bij beiden geen centje pijn. Het liefst zou ik er dan nog een marathon in willen lopen voor de ultieme test maar daar ben ik eigenlijk, ben inmiddels 60, wel klaar mee. Ik heb afgelopen zondag de eenvierde marathon gelopen en ik ben overtuigd hoe goed ze zijn. Ze gaan mij zeker helpen bij de Roparun. Ik kan nog niet helemaal afscheid nemen van de andere twee maar die van jullie ga ik bewaren voor het tweede deel van de Roparun als het allemaal al wat zwaarder wordt. Nogmaals mijn hartelijke dank voor deze gulle gift. Komend weekend gaat de sport bh een hele nacht aan en dat is dan ook weer een test. Maar voorlopig ga ik met Pinksteren op pad met vier van die dingen en ik geloof in afwisseling dus dat komt wel goed.

Hartelijke groet,

Martha van Beuren
loper van team B
Matties4life

Mocht je zelf ook zo'n mooie ervaring hebben met een sport bh of een van onze andere artikelen, deel het met ons!

CHillyHilversum en Freya Sponsoren Roparun Matties4Life

Geïnteresseerd is een nieuwe sportbh, maar nog geen idee hoe je deze selecteert? Lees onze blog over de perfecte sport bh en vind je perfecte oplossingen. Uiteraard zijn er ook in onze winkel verschillende sport bh's aanwezig van merken als Freya ActiveShock Absorber, Anita Active en Panache Sport.

Geef een reactie
Chilly ondersteunt betalen met iDEAL Chilly ondersteunt betalen met Mastercard Chilly ondersteunt betalen met Visa Chilly ondersteunt betalen met Paypal Chilly ondersteunt betalen met Bancontact Chilly ondersteunt betalen met Achteraf betalen Chilly ondersteunt betalen met Sofort e-banking Chilly ondersteunt betalen met Giropay Chilly ondersteunt betalen met Maestro Chilly ondersteunt betalen met Fashioncheque Chilly ondersteunt betalen met VVV giftcard
webdesign: Taurus media

©2017 Chilly B.V. - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - KvK-nummer: 32130863 - Btw-identificatienummer: NL818986773B01

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW - Gratis verzending vanaf €65,-