Gratis verzending vanaf €65,- (m.u.v. sale) of afhalen te Hilversum

Afrekenen met iDEAL, Creditcard en meer..

Trust E commerce Europe

Laat de Kerst maar komen…

Bij ChillyHilversum zijn we al bij de eerste daling van de temperatuur bezig met de mentale voorbereidingen voor de Kerst (stress) dagen. We weten ook nu wat ons te wachten staat. In winkel en webshop krijgen we de meest uiteenlopende typen klanten op bezoek. Soms bezig met het geheimhouden van het mooiste cadeau van het jaar, soms nog aan het bedenken wat het zal zijn en soms zo gehaast dat alles in de goede maat een match is... Voor ons geen probleem natuurlijk, wij helpen je ook graag in de wanhopige zoektocht naar het last-minute kerstcadeau!

Wat ons elk jaar toch enigszins de stuipen op het lijf jaagt is het sluiten van de leveranciersmagazijnen. Onze voorraad wordt voortdurend aangevuld door de grote magazijnen van onze prachtige merken. Tussen Kerst en oud en nieuw gaan deze uiteraard op slot voor de Kerst en nieuw vakantie. Het komt dus, vooral eind van het jaar, voor dat bestellingen pas later verstuurd kunnen worden. We zien natuurlijk de vastberaden klant al van verre aankomen die precies de set cadeau wil geven die hij/zij eerder heeft zien staan… Op Kerstavond! Soms moeten wij dan zoeken naar het beste alternatief en 99% van de keren lukt dat ook. Het gaat er immers om dat je een prachtcadeau kunt presenteren. Moest die rioslip dan bijvoorbeeld toch een string zijn…? Wij doen daar uiteraard niet moeilijk over. Ons retourtermijn is voor alle bestellingen t/m 31 december 2 weken langer! Je kunt dus na de kerst altijd nog op je cadeautje terugkomen.

In de laatste dagen voor Kerst zorgen wij er natuurlijk elk jaar voor dat wij alle mogelijke vragen kunnen beantwoorden. Daarom is onze klantenservice op donderdag  17, vrijdag 18, maandag 21 en dinsdag 22 december geopend tot 21.00 uur. Je kunt ons bellen, mailen en sinds kort is daar ook de live chat bijgekomen. Dus kun je op dit moment even niet hardop over je speciale cadeau praten? Je kunt ons ook gemakkelijk en snel je vraag sturen via de chat, die je opent via onze webshop!

Nog steeds geen inspiratie? Zoals eerder gezegd: Wij helpen je graag!
Onze unaniem besloten gouden ChillyHilversum cadeautip voor de Kerst:
Boîte à Désir van Aubade. Deze leuk verpakte setjes, topjes, slipjes of accessoires zijn altijd in one size en meestal in zwart verkrijgbaar. Een super verrassing voor een mooi en verleidelijk einde van het jaar. De artikelen zijn goed op voorraad dus succes is verzekerd…

P010P067P081

En als alle drukte dan voorbij is na de Kerst… Keert de rust terug in de Chilly winkel en webshop. Dan kijken we samen terug naar al die klanten die we met het mooiste cadeau de winkel uit zagen lopen of het cadeau dat we nog net op het nippertje ingepakt en wel de deur uit stuurden.

En of de string nu een tailleslip moet worden of andersom, wij zijn blij dat we je mochten en mogen helpen!

Wij bedanken jullie allemaal alvast voor de prachtige feestdagen die we tegemoet gaan! Samen maken we er het mooiste feest van het jaar van!

foto 1

Geef een reactie
Chilly ondersteunt betalen met iDEAL Chilly ondersteunt betalen met Mastercard Chilly ondersteunt betalen met Visa Chilly ondersteunt betalen met Paypal Chilly ondersteunt betalen met Bancontact Chilly ondersteunt betalen met Achteraf betalen Chilly ondersteunt betalen met Sofort e-banking Chilly ondersteunt betalen met Giropay Chilly ondersteunt betalen met Maestro Chilly ondersteunt betalen met Fashioncheque Chilly ondersteunt betalen met VVV giftcard
webdesign: Taurus media

©2017 Chilly B.V. - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - KvK-nummer: 32130863 - Btw-identificatienummer: NL818986773B01

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW - Gratis verzending vanaf €65,-