Mey, een merk vol verrassingen en kleine details. De collectie laat je schoonheid op een subtiele manier uitkomen en zorgt voor een comfortabele pasvorm. De items zijn stuk voor stuk super comfy en dankzij de hoge kwaliteit gaat je favoriet lekker lang mee! Krijg een schone en pure look. Begint het al te kriebelen bij jou? Lees dan snel verder en ontdek wat Mey zo bijzonder maakt..

[caption id="attachment_438" align="alignnone" width="1000"]Mey Dames Blog afbeelding Lingerie Chilly Hilversum Mey Dames Lingerie Chilly Hilversum[/caption]

Mey dames ondergoed

Puur, schoon, prachtig en comfy omschrijven de Mey dames collectie het beste. Wij zijn helemaal tot over onze oren verliefd op de prachtige lingerie en ondermode, die met subtiele details versierd zijn. Naast het mooie effect, zitten de items ook nog eens ontzettend lekker. Dat geeft ons twee in één! Graag introduceren wij een paar van onze favorieten..

Neem Cecile, een ontzettend elegante lingerie serie, met subtiel kant en eens in de zoveel tijd ondergedompeld in een prachtig nieuw kleurtje. Allure steelt de show met gladde cups en schattige omlijningen van kant. Ideaal voor onder je strakke kleding, maar toch super verleidelijk dankzij de subtiele toevoegingen.

Op zoek naar een fijne top of basic slip? Dan zijn series als Organic, Emotion, Poetry of Natural leuke opties voor jou! Ontdek wat een natural effect met je look kan doen. Het resultaat is geweldig!

[caption id="attachment_447" align="alignnone" width="1000"]Mey Dames Nachtmode Blog afbeelding Lingerie Chilly Hilversum Mey Dames Nachtmode Chilly Hilversum[/caption]

Mey dames nachtmode

Een goede nachtrust is super belangrijk. Het is dan ook van belang dat je je goed en comfy voelt in je nachtkleding. Mey biedt een ruim aanbod aan nachthemden, pyjama’s en homewear aan. Ben jij een basic woman, of ga je toch liever voor wat meer verleiding en pit? No worries.. Er zit echt iets moois tussen voor iedereen! Geniet van échte rust in je meest comfy Mey nachtmode outfit. Want zeg nou zelf dames.. onze schoonheidsslaapjes zijn heilig!

[caption id="attachment_448" align="alignnone" width="1000"]Mey Heren Ondergoed Blog afbeelding Chilly Hilversum Mey Heren Ondergoed Chilly Hilversum[/caption]

Mey heren ondergoed

Naast het verfijnde Mey dames ondergoed, mag de heren ondermode natuurlijk niet ontbreken. Wij omschrijven de Mey heren collectie graag met stoer, mannelijk, puur en comfortabel. De vele slips, shorts, hemden en shirts zijn gemaakt van heerlijke stofjes en goede kwaliteit, wat zorgt voor een extra hoog draagcomfort. De verschillende kleuren en patroontjes zorgen voor een veelzijdige collectie, met veel keuze. Enkele van onze favorieten op een rijtje..

Fashion steelt de show met een geweldig blauw kleuren contrast. Vrolijke strepen en ruitjes zorgen voor een spetterend effect. Super fancy! Noblesse is een classy basic collectie met een stoer en mannelijk tintje. Zoek je nét wat meer kleur? Check dan de kleurrijke serie Cotton Colour. Met al deze stoere items, zit er zeker iets gaafs voor jou tussen.

[caption id="attachment_449" align="alignnone" width="1000"]Mey Heren Nachtmode Blog afbeelding Chilly Hilversum Mey Heren Nachtmode Chilly Hilversum[/caption]

Mey heren nachtmode

Comfy pyjama’s, shorts, shirts en homewear voor mannen.. Net zoals dames, houden de heren onder ons stiekem ook van lange schoonheidsslaapjes. Stap één voor een goede nachtrust is een comfortabele outfit. Ga jij voor een fijne short, een zacht shirt of toch liever een gehele pyjama? Mey heeft een uitgebreid assortiment vol met geweldige nachtkleding voor mannen. We love it!

 

De alles besluitende geschiedenis

Het ondergoed merk is opgericht in het jaar 1928 door Franz Mey. Met een specialisatie in lingerie en een doel om hoge kwaliteit te verzorgen, begon het merk al snel succesvol te raken. In het jaar 1978, werden de naadloze hemdjes uitgevonden, wat wederom een groot succes werd. 1984 was het jaar voor de heren! Een geweldige ondergoed collectie met een prachtige heren lijn zorgde ervoor dat de doelgroep nóg groter werd. In 2002 werd de nachtmode lijn in het leven geroepen, stijlvol en comfy voor vrouwen én mannen.

De jaren 2009 en 2010 waren grootse jaren, de website én allereerste eigen winkel werden geïntroduceerd. Bovendien werd een gedeelte van de collectie bekroond met het eerste bluesign, een label dat staat voor duurzame en milieuvriendelijke productie van textiel. Dankzij deze geweldige veranderingen, kennen wij Mey zoals op de dag van vandaag.

 

In de ChillyHilversum Spotlight:

Na het doorspitten van al deze mooie collecties, hebben wij twee van onze favorieten voor jullie geselecteerd..

Voor de dames kiezen wij voor het elegante onderjurkje van Júlie. Het jurkje bestaat uit een zijdezacht stofje, met speelse versieringen van kant rondom de cups en de onderkant. Super verleidelijk en sexy voor ieder moment!

Voor de heren kiezen wij voor de speelse boxer van de serie Mey Club. De boxer bestaat uit een heerlijke zachte stof met een elastische band. De boxer is versierd met een vrolijk rood-wit streepjes patroon en een zwart subtiel knoop detail, wat de boxer net die speelse tint geeft. Jeugdig, mannelijk en fancy! We love it..