Maak kennis met PrimaDonna Sport

Je kent PrimaDonna vast al van haar lingerie en badmode collecties.. Dan maken wij jou graag blij met het volgende nieuws.. Het merk PrimaDonna introduceert haar eigen unieke sportlijn, PrimaDonna Sport! Deze sportieve collectie vol sport bh’s, tops, shirts en sportbroeken maakt ons heel erg enthousiast.. Ben jij op zoek naar een trendy sport bh, waar je uren in kunt sporten zonder vervelende lasten? Dan is deze gloednieuwe sport collectie een must voor jou! Je voelt je super vrouwelijk, sexy en natuurlijk heel sportief in jouw nieuwe PrimaDonna Sport setje. Start nu met jouw goede sport voornemens! Wij zeggen PrimaDonna Sport, move better..

De PrimaDonna Sport Bh

Het perfecte sport merk voor dames met een grotere cupmaat. De PrimaDonna sport bh zorgt voor bescherming bij allerlei sporten. Van rustgevend yoga tot actief kickboksen.. Je borsten blijven dankzij de stevige sport bh op de juiste plek zitten. Uren lang je favoriete sport beoefenen zonder lasten.. De sport bh’s geven je borsten voldoende ondersteuning en zitten ook nog eens super comfortabel. Geen gefrutsel meer aan je bh! Ga trendy het zomerse sport seizoen in en haal het gewenste resultaat in jouw PrimaDonna Sport bh. Een goede work out begint immers met de juiste sport outfit!

De PrimaDonna Sport bh’s zijn onderverdeeld in twee series, namelijk The Sweater en The Mesh. The Sweater verschijnt in de kleur Cosmic Grey en The Mesh in de kleuren Blue Crush en Sparkling Pink. Beide series bestaan uit een sport bh met beugel en een voorgevormde sport bh met beugel. Alle sport bh’s zijn voorzien van de bekende PrimaDonna pasvorm, een 3-delige cup die naadloos is aan de binnenkant en een ademende stof die zorgt voor een droog en koel gevoel. Een leuke twist: Je kunt de schouderbandjes ook als kruis op je rug dragen! Zo kun je je look steeds weer afwisselen, wat voor een super trendy effect zorgt!

Nieuwe PrimaDonna Sport Collectie

De gloednieuwe PrimaDonna sport collectie, verovert je hart al binnen enkele seconden.. Met haar trendy en sportieve look, maar ook super comfortabele pasvorm is dit sportmerk echt een ‘must have’ voor iedere vrouw. Stel je voor.. Uren sporten zonder vervelende lasten, zoals knellingen of borsten die gemakkelijk verschuiven.. De PrimaDonna Sport bh is dé oplossing voor dames met een grotere cupmaat. Wat kun je verwachten? Extra veel ondersteuning en een hoog draagcomfort. Met alleen een sport bh kom je er natuurlijk niet.. Daarom bestaat de PrimaDonna Sport collectie naast sport bh’s, ook uit tops, shirts en sportbroeken. Stel je gehele outfit samen per sport. Zo ben je voorbereid op ieder moment.

Jouw perfecte PrimaDonna Sport setje

Inspiratie nodig? Wij geven je graag tips om je juiste outfit samen te stellen! Een fijne work out begint namelijk bij het dragen van de ideale outfit.. Doe je aan een rustgevende sport zoals yoga of pilates? Start met een sport bh met beugel naar keuze voor een comfortabele basis. Combineer het shirt en de yoga broek van de serie The Work Out voor een losse, comfy en ademende outfit. Ben jij op zoek naar de ideale outfit voor een actieve sport zoals kickboksen of body pump? Wij raden je aan om als basis voor een voorgevormde sport bh met beugel te gaan. Je outfit maak je vervolgens helemaal compleet met de top en capri sportbroek van The Work Out. Deze sport outfit zorgt voor meer stevigheid en ondersteuning. Zo kun je eindeloos sporten zonder lasten te ervaren. Het sporten kan nu echt beginnen!

Wij zijn er uit! PrimaDonna Sport is echt een ‘must have’ voor iedere vrouw. Voor een goede gezondheid is het essentieel om in beweging te komen én te blijven. Wij helpen je graag, samen met deze sport bh's, aan de juiste outfit om dit te kunnen doen. Ontdek wat comfort en mode met elkaar kunnen bereiken. Sporten was nog nooit zo leuk!