PrimaDonna Swim zomercollectie 2016 bij ChillyHilversum

De eerste Primadonna Swim series, van de zomercollectie 2016, zijn alweer bij ons binnen!

PrimaDonna Swim Cocktail ChillyHilversum
PrimaDonna Swim Cocktail
We begonnen het seizoen met de Cocktail in het Zwart. In vorige seizoenen is deze chique serie al uitgebracht in Nachtblauw, Fiesta Rood en Summer Green. In Zwart is PrimaDonna Cocktail misschien nog wel chiquer dan ooit! Met 2 nieuwe artikelen, het strapless badpak en de hoge bikini tailleslip, is de serie onmisbaar in je zomergarderobe.

PrimaDonna Swim Sherry ChillyHilversum
PrimaDonna Swim Sherry
Tegelijk met de Cocktail kwam de Sherry binnen in de nieuwe kleur Tourmaline. Deze prachtkleur is in vorige seizoenen steeds groter geworden en nu gepromoveerd tot een kleur voor de PrimaDonna Swim badmodecollectie 2016! Sherry is een elegante serie met een vrouwelijke stijl. De gouden details maken de serie compleet.

PrimaDonna Swim Puerto Rico ChillyHilversum
PrimaDonna Swim Puerto Rico
De absolute PrimaDonna Swim topper van vorig jaar… Toen werd Puerto Rico nog uitgebracht in Nachtblauw met wit, nu verkrijgbaar in Mermaid. Een tropische turquoise tint die je doet verlangen naar een frisse duik. In combinatie met de zwarte strepen ontstaat er een stijlvol geheel.

PrimaDonna Swim Jet Set ChillyHilversum
PrimaDonna Swim Jet Set
De eerste nieuwe naam die wij aan de ChillyHilversum collectie konden toevoegen is Jet Set. De bikini’s en badpakken hebben een vernieuwend ontwerp, waaronder ook de strapless bikini top, die dit jaar helemaal nieuw is in de PrimaDonna Swim collectie. In Zwart en Mermaid uitgevoerd met een gouden touch, voor het ultieme ‘Jet Set’ gevoel.

PrimaDonna Swim Pool Party ChillyHilversum
PrimaDonna Swim Pool Party
Wij voorspellen een enorm succes voor de Pool Party… Bij ChillyHilversum verkrijgbaar in Candy Crush en Yellow Sunshine. De serie staat op de voorkant van het nieuwe foldertje en wordt extra onder de aandacht gebracht door het vernieuwende ontwerp. In voorgaande jaren heeft PrimaDonna nog nooit zo’n spectaculaire bloemenprint uitgebracht! De retrolook wordt benadrukt door de effen gekleurde band met een strikje. Dit detail komt in elk artikel van PrimaDonna Swim Pool Party terug!

PrimaDonna Swim Croisette ChillyHilversum
PrimaDonna Swim Croisette
Fan van de marine look? Croisette is badmode met een Nachtblauwe achtergrond en een wit streep motiefje. Het is als een scheepstouw, in miniatuur op je bikini of badpak vastgemaakt. Het design is vrij simpel, maar zeer elegant en vrouwelijk. Bovendien past deze diepblauwe kleur bij ieder huidtype.

PrimaDonna Swim Ocean Drive ChillyHilversum
PrimaDonna Swim Ocean Drive
De nieuwe Sporty Chic look van dit seizoen! De strakke lijnen en grote kleurvlakken benadrukken deze chique look. In Nachtblauw zeer stijlvol en modieus, vrolijk en jong in Sunny Cloud. Strakke modellen die je beste kanten benadrukken en natuurlijk een shapewear badpak… Dit badpak zorgt voor een gestroomlijnd silhouet en een vrouwelijke taille.

PrimaDonna Swim Wild Side ChillyHilversum
PrimaDonna Swim Wild Side
Een hippe zebraprint, check! Een vrolijk biesje in een zomerse fluo kleur, check! Een finishing touch met een strik of kwastje, check! Volgens ons heeft deze serie alles wat je van een PrimaDonna badmode serie mag verwachten. Je kunt kiezen uit 2 bikini tops, maar liefst 4 verschillende bikini slips en een stijlvol badpak. Met een kaftan of pareo is jouw wilde beachlook helemaal compleet!

PrimaDonna Swim Starlet ChillyHilversum
PrimaDonna Swim Starlet
Dierenprints zijn in! Deze verleidelijke luipaardprint wordt stijlvol gecombineerd met een felrood biesje. Je kunt kiezen uit 2 bikini tops, een tankini top en 4 verschillende bikini slips! Het strandjurkje is helemaal in de luipaardprint en kun je dus ook makkelijk combineren met je andere PrimaDonna badmode. De frisse, jonge look wordt benadrukt door het contrast met de effen kleur en de speelse kwastjes die alle topjes opleuken.

PrimaDonna Swim Saint-Tropez ChillyHilversum
PrimaDonna Swim Saint-Tropez
Het lijkt wel een snoepwinkel! Zo zouden wij Saint-Tropez het liefst beschrijven. De helder roze kleur Candy Crush en de dromerige aquatint Mermaid laten ieder huidtype oplichten. Stijlvolle ruitjes zorgen voor een jonge, speelse look. Door het effengekleurde strookje dat aan elk artikel is toegevoegd, in een biesje of in een strik, vervelen de ruitjes nooit! Je vrouwelijke vormen worden met PrimaDonna’s Saint-Tropez nog eens extra in het zonnetje gezet!

PrimaDonna Swim Smoothie ChillyHilversum
PrimaDonna Smoothie
Een feestje in een bikini! Smoothie van PrimaDonna Swim doet denken aan de vrolijkste zomerdagen van het jaar. De frisse kleuren laten de huid oplichten, terwijl de grafische print je een stijlvolle look geven. Je hebt 2 bikini tops, waarvan 1 strapless, een tankini top en 3 bikini slips om uit te kiezen. Met zoveel keus is er voor ieder wel een PrimaDonna Smoothie bij!

PrimaDonna badmode accessoires

PrimaDonna Swim Accessoires ChillyHilversum
-PrimaDonna brengt ons met Beverly Hills een luchtige kaftan in 3 verschillende kleuren. Candy Crush, Mermaid en Nachtblauw zijn kleuren die je in de badmode series van PrimaDonna al terug hebt zien komen. Weet je wat dat betekent? Mixen en matchen maar!
-V.I.P. heeft een transparante jumpsuit een chique kaftan met glimmend biesje en een glitterend kaftan/jurkje dat je kunt dichtknopen aan de voorkant. Allen verkrijgbaar in zwart, dus eindeloos te combineren!
-Key West is een strapless jumpsuit in 3 frisse kleuren. Candy Crush, Yellow Sunshine en Nachtblauw komen uiteraard ook in de rest van de PrimaDonna Swim collectie voor, een perfecte match dus!
-Als laatste komen we bij Paradise Beach. Deze serie brengt ons een chique pareo in en een vrouwelijke kaftan met sierlijke rijglintjes in Nachtblauw, Zwart en Juicy Peach. Deze serie combineer je perfect met de PrimaDonna serie Ocean Drive.

Geef een reactie