De wereld van Simone Pérèle
Terwijl de zon vrijwel elke dag heeft geschenen en de zomer nog niet officieel over is, is in modeland de wintertijd alweer aangebroken. Op dit moment wordt namelijk de eerste wintercollectie al geleverd! En mocht je nu denken, daar heb ik nu echt nog geen zin in, verzekeren ik je dat je voor de wintercollectie van Simone Pérèle echt wel even onder je parasol vandaan wilt komen!

Zomersblauwe lingerie in de winter
Dacht jij dat een wintercollectie alleen maar uit donkere kleuren bestaat, dan heb je het mis! Dat bewijst de eerste serie van het seizoen: Délice in lichtblauw. Zowel het super vrouwelijke balconnet-model, als de vertrouwde 3D-spacer bieden voor iedere vrouw een ultra zachte en luchtige beha. Heerlijk met dit warme weer!

Simone Pérèle Delice Frozen bh Lingerie ChillyHilversum

Simone Pérèle Andora Kersenrood bh Lingerie ChillyHilversum

Simone Pérèle Caresse Bleu Abysse bh Lingerie ChillyHilversum

Kies voor kleur!
Natuurlijk is het fijn om een basiskleur in je kast te hebben, want dat is nu eenmaal lekker praktisch. Maar wees eerlijk; ook jij draagt niet elke dag een strak, wit shirt. Stap daarom eens uit je comfort zone en kies je favoriete beha in een mooie seizoenskleur. De serie Andora wordt komende winter geleverd in wijnrood en Caresse in marineblauw. Zeker weten dat je dit kunt combineren komende winter. Deze kleuren zijn vanaf augustus verkrijgbaar!

Simone Pérèle lingerie 70 jaar

Tijd voor een feestje
Dit jaar bestaat het merk Simone Pérèle 70 jaar. In 1948 is Simone Pérèle begonnen als korsettenmaakster in Parijs. Zij vond dat lingerie zowel comfortabel als elegant moest zijn. Zelf was ze een rondborstige vrouw en altijd op zoek naar de juiste combinatie van deze elementen. Omdat ze dit niet vond, begon ze zelf met het maken van lingerie. In de afgelopen 70 jaar heeft het merk vaak vooraan gestaan in de revolutie in het lingerievak. Zo bracht Simone Pérèle een van de eerste beha’s met Lycra(C), gebruikte ze als eerste microvezels in lingerie en werd door het merk de 3D-spacer geïntroduceerd. Een erfgoed om trots op te zijn. Daarom lanceert het merk in september van dit jaar, de serie 1948, naar het jaar dat het allemaal begon. Een serie met veel links naar de oorsprong van de korsettenmaakster Simone Pérèle.

Simone Pérèle 1948 bh Lingerie ChillyHilversum Simone Pérèle 1948 Lingerie ChillyHilversum

Wist jij dat...
...een balconnet beha van Simone Pérèle je een mooie lift geeft van onder? Vaak geeft een balconnet meer ronding aan de bovenkant van de borst dan een push-up beha. Die duwt de borst meer naar het midden.

...de zomercollectie aan de andere kant van de wereld als wintercollectie wordt verkocht? Daardoor zie je vaak ook lichte kleuren in de wintercollectie en vice versa!

...Simone Pérèle de eerste op de markt was met het 3D-spacer materiaal? Dit is een ademend materiaal, wat een voorgevormde cup biedt, zonder de borst te vergroten. Dit materiaal neemt de warmte aan van je lichaam en voelt daardoor als een tweede huid!

...tot begin jaren 90, beha’s niet groter werden gemaakt dan cup D? Nou ja, een enkel merk maakte dubbel D... Gelukkig is die tijd voorbij. Simone Pérèle maakt tegenwoordig échte Franse lingerie van cupmaat A tot en met H!

...Simone Pérèle de borst centreert op het lichaam? Dit zorgt ervan dat je geen borst onder je arm hebt en geeft je een slanker silhouet. De borst gaat hierdoor naar voren. Dit is misschien even wennen als je naar beneden kijkt, maar je ziet er echt slanker uit. Probeer het maar eens uit!

Gastblog Mariska van der Schans, Simone Pérèle