Verras je Valentijn op een originele manier!

Love is in the air!

Get ready to be romantic.. Onze favoriete dag vol liefde, romantiek én verrassingen is weer in zicht! Op 14 februari is het weer zo ver, je mag je liefde voor iemand vieren door middel van een mooi gebaar. Of je nou gaat voor een kleine of een grote aanpak, Valentijnsdag is een dag om nooit te vergeten. Chilly Hilversum helpt je graag om het beste uit jouw Valentijnsdag te halen. Doe eens gek en verleid je geliefde met een romantische dag of avond.. Want zeg nou zelf, love is in the air en dat mag gevierd worden!

Ben je er nog niet helemaal uit wat jij met Valentijnsdag wilt doen? Wij delen graag met je hoe wij deze dag zien. Durf out of the box te denken! We hebben de belangrijkste details voor je op een rijtje gezet.. Met deze tips beleef jij zonder twijfel een Valentijnsdag om nooit te vergeten!

 

Tip 1. Hopeloze romanticus

Valentijnsdag ligt om de hoek en dat maakt ons weer heel blij! Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om het gebaar. Ben jij niet van de vele woorden? Laat dan juist eens zien dat je om elkaar geeft en doe eens lekker romantisch! Je zult zien dat dit zeer gewaardeerd wordt. Doe iets spontaans, creatiefs of origineels en succes is gegarandeerd! Laat de hopeloze romanticus in jezelf los en neem het touw in handen. Op deze liefdevolle dag mag je laten zien dat je om elkaar geeft door middel van iets leuks en liefs. Dure cadeaus zijn nergens voor nodig, je bent immers zelf al het grootste cadeau! Verwen elkaar met een leuke dag en een spannende avond.. Met je favoriete romantische lingerie setje zorg jij voor een onvergetelijke avond!

Verras je Valentijn met een verleidelijk lingerie setje

Tip 2. Mysterieus en spannend

Valentijnsdag is het ideale moment om je geliefde te laten zien dat je meer in huis hebt. Wees creatief! Kies eens voor wat anders dan de standaard avondjes die jullie meestal beleven. Kies een verleidelijk en pikant lingerie setje uit en verras je lieveling met een look die hij nooit zal vergeten! Vergeet vooral niet dat je out of the box wilt denken en dus origineel voor de dag wilt komen. Jij bent uniek en dat is wat hij zo leuk aan jou vindt. Je beestachtige kant neemt het over en gaat los! Bedenk wel.. Keep it cool en sla niet door, je crush vindt het al geweldig dat jij eens wat anders doet. Deze avond gaat gegarandeerd onvergetelijk worden!

 

Tip 3. Be original

Er wordt vaak verwacht van de man dat hij met een romantische planning voor de deur staat met Valentijnsdag. Maar wat als wij zelf ook eens met een liefdevol en vurig gebaar komen? Met deze leuke ideetjes verover jij het hart van je geliefde weer opnieuw!

Verwen je Valentijn met een romantisch diner
  • Verwen jouw Valentijn met iets lekkers.. Zet de chef hoed op en bereid een heerlijk dinertje. Ze zeggen niet voor niets dat liefde door de maag gaat! Dek de tafel mooi en voeg wat kaarsen toe. Een glaasje wijn maakt je romantische diner helemaal af. Je lief zal je heel dankbaar zijn en dat ga je merken!

 

  • Creëer sfeer.. Ga samen in bad! Dit is super romantisch en knus. Vul het bad met bloemblaadjes, zet wat sfeervolle (geur)kaarsjes neer en trek een flesje wijn open. Wierook die naar rozen ruikt, kan nog een leuke finishing touch zijn! Het belangrijkste: geniet van het moment en van elkaar. Je lieveling zal deze verrassing enorm waarderen!

 

  • All eyes are on you.. Sluit je perfecte avond af met een romantisch en verleidelijk lingerie setje dat hij nog niet gezien heeft.. Wil je het nog extra bijzonder maken? Pak jezelf in met een mooie grote strik, je bent het leukste Valentijn cadeautje dat hij ooit heeft gehad! Hij zal het ongetwijfeld heel leuk vinden dat jij zo uniek en origineel bent. Wij weten zeker dat je lief zijn ogen niet van je kan afhouden!
Beleef een spannende Valentijnsdag in je favoriete lingerie

 

Met deze drie stappen bezorg jij jouw Valentijn een onvergetelijke dag en/of avond. Het draait allemaal om het gebaar! Hoe verras jij je Valentijn? Laat de creatieveling in jezelf los en geniet van het moment. En onthoud vooral goed, de grootste verrassing ben jij zelf! Happy Valentine’s day girls!

Een gedachte over “Verras je Valentijn op een originele manier!”