Gratis verzending vanaf €65,- m.u.v. sale
De grootste online lingerie en badmode collecties
Bahia Couture

Sale
Bahia Couture(5)

Verkrijgbaar in de kleuren papayarose nude (poeder) en wit.
Direct leverbaar.

Aubade Bahia Couture

Bahia Couture verschijnt met een geweldige najaarscollectie vol rijkelijk versierde lingerie. Een gevlochten patroon met een steekbreedte op een tattoo achtergrond. De bh vormen zijn stuk voor stuk super comfortabel en één model loopt zelfs op tot cup G. Ter decoratie loopt er nog een schattig picotrandje over de bandjes. Veterstrikjes zorgen voor een sexy effect en maken je look af.

5 Artikel(en)

Per Pagina

5 Artikel(en)

Per Pagina

Speelse Aubade lingerie

Aubade brengt ons dit najaar heel veel stijlvolle lingerie. Neem Bahia Couture, lingerie met een gevlochten patroon op een tattoo achtergrond, picotrandjes en veterstrikjes. De prachtige kleur rose nude, een huidskleur met een roze tintje, zorgt voor een verbluffend effect. De perfecte combinatie voor een geweldige collectie. Je ogen vallen direct op Bahia Couture, het zusje van Bahia. Laat je veroveren door de verleidelijke details en de mooie combinaties. Dankzij de vele opties, zit er zeker iets moois voor jou tussen. Ga jij voor licht transparant, of toch liever helemaal kijkdicht? Bahia Couture heeft alles in huis om jou blij te maken. Begin de winter goed met Bahia Couture.

 

 

Aubade Bahia Couture bh's

Balconnet bh 1/2 cup B t/m D

Aubade Bahia Couture balconnet bh 1/2 cup in de cupmaten B t/m D (BO14). De cups zijn laag uitgesneden, bieden goede ondersteuning en een sexy decolleté. De bh is versierd met een gevlochten patroon op een tattoo achtergrond. De bandjes zijn versierd met een picotrandje en het midden heeft een veterdetail.

 

Balconnet bh D t/m G

Aubade Bahia Couture balconnet bh in de cupmaten D t/m G (BO14-02). De cups geven een stevige ondersteuning en een flinke boost. Er ontstaat een sexy decolleté. De bh is versierd met een gevlochten patroon op een tattoo achtergrond. De bandjes zijn versierd met een picotrandje.

 

Bh 3/4 cup

Aubade Bahia Couture bh 3/4 cup in de cupmaten B t/m F (BO15). De cups ondersteunen en liften de borsten. De bh is versierd met een gevlochten patroon op een tattoo achtergrond. De bandjes zijn versierd met een picotrandje en het midden heeft een veterdetail.

 

Push-up bh

Aubade Bahia Couture push-up bh in de cupmaten A t/m E (BO18). De cups geven je borsten een stevige ondersteuning en boost. Je krijgt een verleidelijk decolleté. De bh is versierd met een gevlochten patroon op een tattoo achtergrond. De bandjes zijn versierd met een picotrandje.

 

 

Aubade Bahia Couture slips

Rioslip

Aubade Bahia Couture rioslip (BO22). Elegante slip met een comfortabele pasvorm. De voorkant is rijkelijk versierd met een gevlochten patroon op een tattoo achtergrond. Langs de bovenkant loopt een picotrandje. Over de achterkant loopt een naad met ribbel effect.

 

String

Aubade Bahia Couture string (BO26). Verleidelijke string met een brede band. De voorkant is rijkelijk versierd met een gevlochten patroon op een tattoo achtergrond. De omlijning bestaat uit een picotrandje. Een grote strik op de achterkant maakt het af.

 

Tangaslip

Aubade Bahia Couture tangaslip (BO71). De slip heeft een string effect aan de achterzijde. De voorkant is rijkelijk versierd met een gevlochten patroon op een tattoo achtergrond. Het kruis bestaat uit een zachte stof. Om de bovenkant loopt een picotrandje, de zijkanten hebben een veterdetail. Over de achterkant loopt een naad met ribbel effect.