Crépuscule Satiné

Sale
Crépuscule Satiné

Verkrijgbaar in platine en midnight.

Deze spetterende nachtmode collectie van Aubade is uitgevoerd in zijde met een elegant kantrandje. Voel je super vrouwelijk en mooi, zelfs als je slaapt. De items zijn super zacht en zorgen voor een sensuele look. Heerlijk om in te slapen of te loungen. Dit seizoen verschijnt Crépuscule Satiné in Envie en cobalt, felle tinten die je huid laten stralen. De zijdekleuren van Crépuscule Satiné worden altijd aangevuld met een luxe kantrand in een contrasterende, complementaire kleur. Je bent met deze Aubade nachtmode dus ook nog fashionable verantwoord!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Prachtige Aubade nachtmode

Crépuscule Satiné stelt je ook dit najaar weer niet teleur. De serie straalt vrouwelijkheid en comfort uit. Ideaal om in te slapen en te loungen. Deze collectie geeft je nét dat extra, wat voor een super verleidelijk effect zorgt. De items zitten stuk voor stuk als gegoten, waarin je heerlijk kan slapen. De nachtkleding verschijnt in verschillende kleuren en is rijkelijk versierd met details van luxe kant in een contrasterende kleur. Relax optimaal en kom helemaal tot rust in Crépuscule Satiné. Je voelt direct verschil, met een elegant eindresultaat. We like! Wat wil je nog meer? Geniet van je schoonheidsslaapje in stijl.

 

 

Aubade Crépuscule Satiné topje en jurkje

Topje

Aubade Crépuscule Satiné topje (VI38). Elegant topje met een super comfortabele pasvorm. De voelt haast aan als een tweede huid, wat het ideaal maakt voor een goede nachtrust. De top is van zijde en rijkelijk versierd met details van luxe kant.

 

Jurkje

Aubade Crépuscule Satiné jurkje (VI40). Verleidelijk nachtjurkje met een heerlijke fit. Het jurkje bestaat uit zijde, met een rijkelijke versiering van luxe kant. De stof zit zo heerlijk, dat het haast aanvoelt als een tweede huid. Slaap lekker!

 

 

Aubade Crépuscule Satiné boxer

Boxer

Aubade Crépuscule Satiné boxer (VI61). Sexy boxer die super comfortabel zit. Perfect om de matchen met het Crépuscule Satiné topje! De boxer bestaat uit zijde en is rijkelijk versierd met details van luxe kant aan de zijkanten.

 

 

Aubade Crépuscule Satiné kimono en teddy

Kimono

Aubade Crépuscule Satiné kimono (VI65). Elegante kimono met een taille ceintuur, wat zorgt voor een verleidelijke uitstraling. De kimono bestaat uit zijde en is versierd met luxe kant aan de mouwuiteinden.

 

Teddy

Aubade Crépuscule Satiné teddy (VI87). Sexy en comfortabele teddy om heerlijk in te slapen of te loungen. Dankzij het jumpsuit effect, zit dit item extra fijn. De teddy bestaat uit zijde en is rijkelijk versierd met details van luxe kant.