Gratis verzending vanaf €65,- m.u.v. sale
De grootste online lingerie en badmode collecties
Blue Lagoon

Sale
Blue Lagoon(1)

Blue Lagoon is een van de nieuwste Cyell Badmode series en wat zijn wij daar blij om! De prachtige serie is versierd met een super trendy en kleurrijke print. Het kleurencontrast doet je direct denken aan een dromerige oceaan vol met haar prachtige tinten. De allermooiste items liggen klaar om gedragen te worden.. Heb jij al een favoriet op het oog? Blue Lagoon is ideaal voor al je vakanties met haar exotische look. Paradeer langs het strand en ontspan aan het zwembad. Je vakantie kan niet meer stuk! Laat je verleiden door de prachtige serie Blue Lagoon.

1 Artikel(en)

Per Pagina

1 Artikel(en)

Per Pagina

Cyell Badmode Blue Lagoon

Cyell Badmode verschijnt dit seizoen met allerlei trendy series, waaronder Blue Lagoon. Deze beauty valt direct op met haar aanwezige en kleurrijke printje. Begeef je in een dromerige oceaan wereld met Blue Lagoon! Prachtige bikini topjes en broekjes en de daarbij horende accessoires, zorgen samen voor een top collectie, waar je direct van gaat houden. Combineer je ideale badmode set en geniet eindeloze uren op het strand en aan het zwembad. Je steelt de show in Blue Lagoon! Dat ziet iedereen direct.. Heb jij al een favoriet Blue Lagoon setje op het oog? Bekijk de hele collectie en ontdek wat jij het liefste draagt!

 

 

In de Chilly Hilversum Spotlight:

We moeten toegeven.. Het was een lastige keuze, maar we zijn eruit! Ons favoriete Blue Lagoon item is de triangle bikini top! Deze top doet zoveel voor je borsten en zorgt daarmee voor een super mooie look. De print bestaat uit prachtige tropische oceaan kleuren. Droom lekker weg en begeef je in een exotische vakantie sfeer. Kortom, een item wat absoluut niet mag missen in jouw badmode lade.