Gratis verzending vanaf €65,- m.u.v. sale
De grootste online lingerie en badmode collecties
Bonbini

Sale
Bonbini(1)

De zomer begint pas echt met Bobini! Een fleurige en woest aantrekkelijke badmode collectie.. Deze exotische serie straalt als één van de nieuwste Cyell Badmode schatten en wat zijn wij daar blij mee! De print doet ons denken aan een tropische wildernis, vol prachtige bloemen en bladeren. De zachte groene achtergrond zorgt voor een schitterend kleurencontrast. Bonbini bestaat uit meerdere bikini tops, bijpassende broekjes en super trendy accessoires. Mix and match! Met Bonbini ga je voorbereid de zomer in. Kortom, een serie waar je direct van gaat houden!

1 Artikel(en)

Per Pagina

1 Artikel(en)

Per Pagina

Cyell Badmode Bonbini

Dit seizoen kun je weer een hoop prachtige series verwachten van Cyell Badmode.. Bonbini is één van deze ijsbrekers.. Deze exotische en zomerse collectie zal direct je hart veroveren met haar looks. De tropische wildernis, die je terug vindt in de print, bestaat uit felgekleurde bloemen en bladeren. De intense kleuren zorgen samen met de groene basis voor een geweldig kleurencontrast. Bonbini bestaat uit een combinatie van bikini slips, bikini broekjes en verleidelijke accessoires. Daarnaast heeft deze serie een uniek extra badmode item, een sexy off-shoulder tankini topje. Je hoort het al.. Keuze genoeg voor jou! Heb jij al een favoriet op het oog? Bekijk de hele Bonbini collectie en maak kennis met jouw nieuwe setje voor dit voorjaar. We love it!

 

In de Chilly Hilversum Spotlight:

Wij horen je al denken.. Wat maakt deze serie extra bijzonder? Het super trendy tankini topje zorgt voor een echte unieke uitstraling met haar off-shoulders look. Samen met een bijpassend bikini broekje, is dit een perfecte strand look voor dit voorjaar. De tropische wildernis print siert de tankini en zorgt voor een exotisch en zomers uiterlijk. Laat je veroveren door dit ‘must have’ badmode item!