Gratis verzending vanaf €65,- m.u.v. sale
De grootste online lingerie en badmode collecties
Santorini

Sale
Santorini(2)

Santorini steelt de show met een magisch felgekleurd kleurenpatroon. De verfachtige vegen verschijnen in blauw-rozige tinten, wat samen voor een perfecte combinatie zorgt. Ideaal om te genieten op het strand of uren te bakken aan het zwembad. Ga je nog naar dat ene leuke strand feestje? Geen zorgen! Met het verleidelijke jurk of het sexy tuniekje ben jij helemaal klaar om de avond door te komen. De serie bestaat uit meerdere bikini tops, broekjes, een trendy badpak en ‘must have’ accessoires. De zomer was nog nooit zo dichtbij!

2 Artikel(en)

Per Pagina

2 Artikel(en)

Per Pagina

Cyell Badmode Santorini

Cyell Badmode verwelkomt één van haar nieuwste pareltjes, Santorini. Deze prachtige badmode lijn straalt zoals het zomerse zonnetje. Santorini is versierd met een all-over kleurenpatroon met verfachtige vegen. De badmode doet je direct denken aan een magisch kunstwerk. Dankzij de super comfy fit is Santorini perfect voor onder al je favo strandoutfits. Daarnaast kun je uren genieten in je Santorini bikini of badpak. Paradeer over het strand of geniet langs het zwembad. Jij steelt de show in jouw unieke Santorini setje! Cyell Badmode is dan ook niet voor niets trots op deze badmode collectie.. En dat begrijpen wij maar al te goed!

 

In de Chilly Hilversum Spotlight:

Straal dit seizoen in de lange Santorini jurk! Dit zomerse item is rijkelijk versierd met een all-over felgekleurd vegenprintje. De verfachtige vegen doen ons gelijk denken aan een prachtig kunstwerk. De dunne stof heeft een licht doorschijnend effect, wat voor een super sexy look zorgt! Kortom, in je trendy Santorini jurk ben jij onweerstaanbaar!