Gratis verzending vanaf €65,-*
De grootste online lingerie en badmode collecties
Een 8.9 uit 7300+ beoordelingen
Caroline

Uitverkocht
Caroline(0)

Verkrijgbaar in de kleur pink haze.

Fantasie Caroline

De gloednieuwe serie Caroline, heeft een prachtige rozen print op een zachte roze achtergrond. Een borduurwerk van meerdere kleuren, weerkaatst de exclusieve stijlvolle print. De tweekleurige strikjes, zorgen voor een finishing touch. Een vrouwelijke en sierlijke collectie, die direct de aandacht van je ogen trekt. Bij ons begint het al te kriebelen..

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Gracieuze Fantasie lingerie

Start dit najaar met de ‘must have’ collectie Caroline. Deze beauty heeft een prachtig voorkomen en comfortabele designs. Met de verschillende modellen, is er voor ieder wat wils. Deze vrouwelijke en elegante serie is gloednieuw en klaar om jou te veroveren. De lingerie is versierd met een rozen print, wat overloopt in een borduurwerk op een zachte roze achtergrond. De strikjes komen in twee tinten, wat je een echte finishing touch geeft. Laat je verleiden door Caroline en voel je op je best. Fantasie heeft écht oog voor detail en dat zie je terug in elk stuk. Er wordt altijd gebruik gemaakt van de beste materialen, waardoor jij topkwaliteit ontvangt. Accentueer je schoonheid met Caroline.

 

 

Fantasie Caroline bh's

Voorgevormde plunge bh

Fantasie Caroline voorgevormde plunge bh in de cupmaten C t/m I (FL9391). De cups liften en ondersteunen je borsten. Je krijgt een sexy decolleté. De bh is versierd met een rozen print, op een zachte roze achtergrond. De bovenkant van de cups bestaan uit een borduurwerk. De tweekleurige strikjes, maken het plaatje compleet.

 

Voorgevormde beugel bh

Fantasie Caroline voorgevormde beugel bh in de cupmaten D t/m M (FL9392). De populaire side support bh is opgebouwd uit 3 delen en geeft je borsten ultieme ondersteuning. De bh is versierd met een rozen print, op een zachte roze achtergrond. De bovenkant van de cups bestaan uit een borduurwerk. De tweekleurige strikjes, maken het plaatje compleet.

 

 

Fantasie Caroline slips

Slip

Fantasie Caroline slip (FL9395). Elegante slip met een heerlijke pasvorm. De slip is versierd met een rozen print, op een zachte roze achtergrond. De zijkanten bestaan uit een borduurwerk. De tweekleurige strikjes, maken het plaatje compleet.

 

Short

Fantasie Caroline short (FL9396). Sexy slip met een hotpants effect aan de voorkant. De achterkant bedekt de billen geheel. De slip heeft een rozen print, op een zachte roze achtergrond. Een uitgesneden stuk aan de zijkanten bestaan uit een borduurwerk. De tweekleurige strikjes, maken het plaatje compleet.