I.v.m. thuiswerkende collega's vragen wij u om uw vragen zo veel mogelijk aan ons te stellen via de e-mail i.p.v. de telefoon. Bedankt voor uw begrip. | De bezorging van onze pakketten zal gewoon doorgaan via Post NL. Lees hier meer informatie over hun maatregelen.
Charles

Sale
Charles

De serie lingerie van Charles valt op door het luchtige tule die voorzien is van een mooi patroon. Deze afwisseling maakt deze serie met lingerie en  wordt compleet door het vierkante detail. Ga jij voor een naturel look of toch voor het mooie, zomerse gele kleurtje??

Verkrijgbaar in de kleur bleu bijou.
De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

4 Artikel(en)

Per Pagina

4 Artikel(en)

Per Pagina

Marie Jo lingerie combineren

Deze serie met lingerie van Marie Jo`s L`Aventure in de kleur naturel kan je, naast de perfect gematchte slips, short en string uit dezelfde serie met lingerie van Marie Jo Charles, ook perfect combineren met de serie lingerie van de Marie Jo Color Studio in dezelfde kleur naturel. Deze slips, strings, shorts en hotpants zijn gemaakt van enorm zacht microvezel en zitten zo lekker dat je gewoon bijna vergeet dat je hem aanhebt. Ook fijn aan de serie met ondergoed Color Studio is dat deze invisible zijn!