Rem

Sale
Rem

Als je denkt dat onzichtbare lingerie niet samen gaat met stijvolle en moderne lingerie, dan bewijst de serie Rem jou het tegendeel. Rem heeft het allemaal! De lingerie is onzichtbaar onder je kleding door de gladde stof en platte afwerking. Door zijn unieke print heeft de lingerie een moderne twist en heeft ook nog eens een sportieve kant. Wat wil je nog meer? Bestel nu jouw favoriete bh en mix & match met een gave slip.

Verkrijgbaar in de kleur in bloom.
De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Beha van MarieJo L'Aventure Rem

De moderne vrouw wordt blij van deze serie! Comfortabele en onzichtbare lingerie met moderne print en unieke combinaties. Zoals je kan zien bij de bandjes van de beha`s is er een tegenpool gebruikt, wat een mooi effect geeft. Maar ook zie je een sportieve twist bij deze lingerie.

Wat in deze serie met lingerie uiteraard niet mag ontbreken is de welbekende hartvormige beha vorm! Deze heeft in deze serie van lingerie, gekruiste bandjes op de rug. Dat maakt deze beha net weer even een tikkeltje anders. Ook leuk aan deze serie is dat je jouw setje kan combineren met de ultra comfortabele night wear.