Francoise

Marie Jo Lingerie
Francoise

Deze nieuwe serie, Francoise van Marie Jo, mag niet ontbreken in jouw lingeriekast!! Deze serie lingerie doet het thema Artists in Love eer aan. Heerlijke eigentijdse en hippe lingerie door zijn sprekende kleur, maar het geheel blijft heel vrouwelijk en romantisch door de afwerking met prachtige bloemen kant.  

Verkrijgbaar in de kleur ace en light tan.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Marie Jo lingerie Voorjaar 2019

De designers van Marie Jo hadden de opdracht gekregen om hun intuïtie te volgen en hun eigen koers te varen. Wij vinden dat dit heel goed is gelukt met de lingerie lijn Francoise!! De kleur van de lingerie alleen al, is een feestje om naar te kijken. Laat het voorjaar maar beginnen! En dan de geweldige combinatie van het kant, die gecombineerd is met strakke lijnen en een weelderige bloemenpracht. Heb je de achterkant van de short uit deze serie met lingerie van Marie Jo al gezien? We love it! Net weer even anders, dan de meeste shorts. Dat zijn de details die de ontwerpen van Marie Jo uniek maken.

Je hebt de keuze uit 5 verschillende beha`s, daar zit vast jouw perfecte vorm tussen. En combineer met een van de slips of ga jij toch liever voor een short of string. Heb jij je perfecte set lingerie al samengesteld??