Gala

Marie Jo Lingerie
Gala

Marie Jo komt met een nieuwe blikvanger dit seizoen, de prachtige bloemenpracht Gala! Kantenpatroon uit de jaren `90 is in een nieuwe en verfrissende jas gestoken. De unieke bloemenprint is mooi gecombineerd met vernieuwde verticale belijningen in de beha`s. Jouw ultieme set kan je ook combineren met de nightwear van deze serie. De lingerie van Gala zorgt voor een hartstochtelijke zomer met een dosis nostalogie!

Verkrijgbaar in de kleuren Rose Boudoir en Something Blue.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

8 Artikel(en)

Per Pagina

8 Artikel(en)

Per Pagina

Marie Jo en kant Gala

Marie Jo heeft met de nieuwe serie lingerie Gala, de bloementrend prachtig vertaald en opnieuw op de kaart gezet. Met een knipoog naar vintagekant uit de jaren `90 hebben de ontwerpers de oude vintagetekeningen in het kant omgezet naar een nieuw variant. Deze is exclusief ontworpen voor Marie Jo en onderscheidt zich daarom van al het andere kant. Uiteraard gecombineerd met high standard materialen zoals we gewend zijn van Marie Jo. De serie met lingerie heeft een prachtige lijnenspel die weergaloos wordt gecombineerd met de bloemenkant. Deze nieuwe serie lingerie is verkrijgbaar is twee prachtig kleuren. De effen hemelblauwe kleur of de lichte mokka kleur die echt perfect is gecombineerd met de hemelsblauwe kleur in het kant en Zwitserse broderie. Deze combinatie zorgt voor een zachte pareleffect.

 

Beha`s en slips Gala

In deze nieuwe blikvangersserie van Marie Jo kan je kiezen uit een voorgevormde triangel beha, een triangel beha met beugel en uit een push up. De push up en voorgevormde triangel beha hebben een mooi detail, in de vorm van 2 mooi subtiele steentjes, tussen de borstpartij van 2 mooi subtiele steentjes. De traingel beha met beugel heeft een romantische strik als detail. Combineer deze met een mooi string, short of rioslip die uiteraard de pasvorm en comfort bevatten, zoals je gewend bent van de lingerie van Marie Jo. Om de look compleet te maken, is er in de serie met lingerie ook een prachtige night wear beschikbaar in de hemelsblauwe kleur, waarbij ook een top van te verkrijgen is.