Axelle

Axelle

Axelle in Pearled Ivory staat voor elegante en verfijnde lingerie. De subtiele kleurencombinatie en de polkadotprint maken Axelle onweerstaanbaar!

Verkrijgbaar in de kleur pearled ivory.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Luxe Marie Jo lingerie

Axelle komt dit najaar terug met een gloednieuwe collectie, vol sensueel rode tinten en bloemenprints. Je hoofd slaat letterlijk op hol, wanneer je de prachtige lingerie setjes ziet. Het is werkelijk weer een prachtige serie, as always. Je voelt je top in Axelle. Laat je verleiden door de luxe designs en fijne pasvormen. Door het grote aanbod, zit er altijd iets moois tussen voor iedere dame. Marie Jo heeft oog voor detail en creëert enkel lingerie van de allerfijnste materialen en top kwaliteit. Trendy, classy en super elegant. Axelle is perfect om onder elke outfit te dragen. Bekijk het assortiment en ontdek het nu zelf. Geniet van elke dag met Axelle.

 

 

Marie Jo Axelle bh's

Beugel bh

Marie Jo Axelle beugel bh in de cupmaten B en C (0101770) en D en E (0101771). Luxe beugel bh die de borsten ondersteund en lift. De stijl bestaat uit een warme bloemenprint met een tussenstuk en bovenrand van sensueel kant.

 

Diepe decolleté balconnet bh

Marie Jo Axelle diepe decolleté balconnet bh in de cupmaten B t/m E (0101772). Super sexy bh met diep decolleté. De cups zijn schuin in twee delen verdeeld. De onderste helft bestaat uit een warme bloemenprint en de bovenste helft, het tussenstuk en de omlijning zijn van sensueel kant.

 

Voorgevormde bh

Marie Jo Axelle voorgevormde bh in de cupmaten A t/m E (0101776). Elegante bh met voorgevormde cups die de borsten centreren en liften. Je krijgt een mooi decolleté. De stijl bestaat uit een warme bloemenprint met een tussenstuk en onderrand van sensueel kant.

 

Push-up bh

Marie Jo Axelle push-up bh in de cupmaten A t/m E (0101777). Sexy laag uitgesneden bh, die de borsten mooi rond maakt en voor een verleidelijk decolleté zorgt. De stijl bestaat uit een warme bloemenprint met een boven- en onderrand van sensueel kant.

 

Voorgevormde balconnet bh

Marie Jo Axelle voorgevormde balconnet bh in de cupmaten A t/m E (0101779). Verleidelijke balconnet bh. De cups centreren en liften je borsten, waardoor ze een natuurlijk rond model krijgen. De stijl bestaat uit een warme bloemenprint met een tussenstuk en bovenrand van sensueel kant.

 

 

Marie Jo Axelle slips

Rioslip

Marie Jo Axelle rioslip (0501770). Elegante slip met prettig pasmodel, de slip bedekt de billen. De stijl bestaat uit een warme bloemenprint op de voor- en achterkant. Vanaf het midden wordt naar de zijkant toegewerkt met sensueel kant.

 

Tailleslip

Marie Jo Axelle tailleslip (0501771). Heerlijke slip met hoge band die tot over de heupen komt. De stijl bestaat uit een warme bloemenprint en twee horizontale strepen van sensueel kant aan de voorkant.

 

Hotpants

Marie Jo Axelle hotpants (0501772). Verleidelijke slip met een vlinder effect aan de achterkant. De stijl bestaat uit sensueel kant, met een bovenrand en onderstuk versierd met een warme bloemenprint.

 

Shorts

Marie Jo Axelle shorts (0501773). De slip heeft een brede band en bedekte billen. De stijl bestaat uit een warme bloemenprint en sensueel kant dat vanaf de bovenzijde, via de zijkanten doorloopt naar de achterkant.

 

String

Marie Jo Axelle string (0601770). Sexy string met een verleidelijk design. De stijl bestaat uit een warme bloemenprint met twee strepen van sensueel kant, die vanaf het midden naar buiten lopen.