Sofia

Marie Jo Lingerie
Sofia

Marie Jo Sofia is werkelijk een schoonheid.. Met haar nieuwste kleur Patine verovert Sofia direct onze zomer. Sofia straalt elegantie uit en dat doet iets met je. Prachtig Frans kant wordt gecombineerd met speelse plooien. Deze verleidelijke Marie Jo lingerie geeft je een fantastisch gevoel en zit iedere dame als gegoten. Met keuze uit de fashionkleur Patine en de basiskleuren dromerig natuur en spannend zwart, zit er voor iedereen iets moois tussen. De elegante kleuren hebben een tijdloos karakter en zijn daarom geschikt voor iedere gelegenheid. Je zult snel van Sofia gaan houden, we already do!

Verkrijgbaar in de kleuren natuur en zwart.

8 Artikel(en)

Per Pagina

8 Artikel(en)

Per Pagina

Marie Jo Sofia

De nieuwste kleur van deze Marie Jo luxe basic is Patine! Met haar schone voorkomen, is Sofia geschikt voor elk moment. De elegante en klassieke basic kleuren natuur en zwart matchen met elk kledingstuk en accessoire. De luxe materialen creëren iets bijzonders van topkwaliteit voor jou. De combinatie van Frans kant en speelse plooien geven ons Sofia. Draag Sofia onder dat ene leuke zomerse jurkje, een mooie blouse, maar ook onder je comfy lounge kleding. Dankzij de diversiteit van de designs, is er veel mogelijk. Bekijk het hele assortiment en ontdek wat er voor jou tussen zit. Laat je betoveren door Sofia!

 

 

Marie Jo Lingerie Collectie

Marie Jo verschijnt elk seizoen weer met een prachtige nieuwe lingerie collectie. Heb jij ook al zoveel zin in de nieuwste modellen, prints, kleur en kantjes? Marie Jo maakt enkel gebruik van fijne materialen, waardoor er lingerie van hoge kwaliteit ontstaat. Daarnaast straalt iedere serie op haar eigen manier een stijl en karakter uit. Marie Jo hoopt op deze manier elke vrouw aan haar perfecte lingerie setje te helpen. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar dit Marie Jo seizoen? Bekijk dan de hele collectie en ontdek wat er voor jou tussen zit!