Celine

Marie Jo Swim
Celine

We love stripes… Celine is net even anders door de lieflijke ruches die je terug vind op elke item uit deze collectie van Marie Jo. En perfect te combineren met een stijlvolle haarband en jumpsuit. 

Verkrijgbaar in de kleuren Pomme D' Amour en Natuur.
De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

9 Artikel(en)

Per Pagina

9 Artikel(en)

Per Pagina

Trend badmode 2020

Het streepjespatroon zal nooit uit de mode verdwijnen. Vooral niet als het gaat om badmode. Elk jaar worden er wel nieuwe collecties met badmode uitgebracht die een streepjespatroon hebben. Maar de kunst hiervan is om er een vernieuwde twist aan te geven, zodat het streepjes patroon weer net even anders en uniek is. Dat is bij de badmode van MarieJo`s  Celine wel goed gelukt, vinden wij. Een prachtige diep rode kleur gecombineerd met navy blue. En dan geperfectioneerd met een rode ruche rand. We love it! Maar ook de natuurwitte kleur is helemaal trendy en zomers. Ook deze kleur is iets wat je echt in je basis garderobe moet hebben. Het streepje is subtiel toegepast en maakt wit net even anders. Wat dat kan je echt wel aan de ontwerpers van Marie Jo Swim wel overlaten.

De badmode van MarieJo ‘s Swim Celine heeft ook een heerlijke jumpsuit ogenomen in deze collectie badmode. Wij houden van deze extraatjes. Je loopt er dan helemaal gematcht bij de zomers. Ook de haarband mag niet ontbreken in de collectie met bad mode. Ga jij voor een bikini of de mooie strapless badpak, waarmee je helemaal trendy bent. Fijn hierbij is dat er wel bandjes zitten die je kan bevestigen als je dit nodig vindt.