M.S. Bow

Marlies Dekkers lingerie
M.S. Bow

    

Verkrijgbaar in de kleuren red, black en camel.

Levertijd: 2-5 werkdagen.

Fijne en comfortabele slips zijn de basis van je lingerielade. Iedere vrouw loopt er graag relaxed bij in fijn ondergoed. Ook super fijn voor een lounge dag of een goede nachtrust. Comfy slips, zonder heftige afdrukken, waar je uren in kunt genieten.. Wie wilt dat nou niet? De basic serie M.S. Bow toont leuke broekjes in drie vrolijke kleuren. Red, black en camel weerspiegelen alle drie een eigen stijl en karakter. Wat is jouw favoriete kleur? Daarnaast zijn de slips hoog uitgesneden aan de achterkant, wat voor een super sexy effect zorgt. Met de M.S. Bow slips van Marlies Dekkers ben jij klaar voor iedere dag. Comfort in een stijlvol jasje! Ondergoed zat nog nooit zo lekker..

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Marlies Dekkers M.S. Bow

Marlies Dekkers staat bekend om haar vrouwelijke, verleidelijke en comfy lingerie. M.S. Bow is een serie vol prachtige comfortabele slips van hoge kwaliteit. De kleuren red, black en camel zorgen voor een ruim en divers aanbod. De strikjes met het munt detail maken het plaatje compleet. De pasvorm zit als gegoten en je billen komen prachtig uit in het hoog uitgesneden broekje. Heb jij al een favoriete kleur op het oog? Bekijk de hele Marlies Dekkers M.S. Bow collectie en ontdek wat jij graag draagt! Get ready voor de zomercollectie..

 

 

Marlies Dekkers Collectie

Dit seizoen verschijnt Marlies Dekkers weer met een heleboel prachtige lingerie. Je begint direct te zwijmelen bij het zien van de vrouwelijke designs, klassieke kleuren en trendy printjes.. Met de zomercollectie overtreft Marlies zichzelf weer op een modieuze en classy manier. De Signature series mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Basic kleuren worden gecombineerd met de kenmerkende Marlies bandjes. De (meestal) gladde cups zorgen ervoor dat de lingerie perfect onder al je (strakke) kleding past. Met Marlies Dekkers ben jij klaar voor iedere gelegenheid. De zomer kan ons niet snel genoeg komen!