Spider

Marlies Dekkers lingerie
Spider

Verkrijgbaar in de kleur black.

Levertijd: 2-5 werkdagen.

Marlies Dekkers is bijzonder creatief en heel verleidelijk. Neem Spider, een unieke serie dankzij haar spannende design. Je borsten en billen zijn bedekt met een mysterieus spinnenweb. Creëer een natuurlijke en sexy look. De serie bestaat uit een classy setje van een bh en slip met een waspie die dient als extra spannende toevoeging. De Spider collectie is een compliment voor ieder vrouwelijk lichaam. Je curves komen prachtig uit en het web siert je lijf. All eyes are on you!

2 Artikel(en)

Per Pagina

2 Artikel(en)

Per Pagina

Marlies Dekkers Spider

Spider verovert direct je hart met haar strakke en stijlvolle spinnenweb. Je borsten en billen zijn bedekt met een spannend en mysterieus design. De verleiding spat er vanaf! Er ontstaan als het ware kleine strakke vierkantjes die je lichaam sieren en voor een strak effect zorgen. Deze sexy look eist alle aandacht op en is ideaal voor een spannend avondje. Daarnaast kun je de Spider collectie natuurlijk ook fijn dragen onder je dagelijkse outfits. In Spider voel je je vrouwelijk en verleidelijk, daarnaast krijgt je zelfvertrouwen een boost. Raak verdwaald in het web van Spider.

 

 

Marlies Dekkers Signature Collectie

De Signature series vormen samen de basiscollectie van Marlies Dekkers. Met deze collectie ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. De verschillende kleuren en spannende designs zorgen voor een breed aanbod aan klassieke daily lingerie. De kenmerkende Marlies bandjes ontbreken ook zeker niet in deze collectie. Neem bijvoorbeeld de Dame de Paris, Triangle, Leading String of Space Odyssey. Dankzij de vaak gladde cups zijn deze series perfect om onder je strakke kleding te dragen. Ga je liever voor een sexy en spannende uitblinker? Neem dan een kijkje bij de Spider en Gloria collectie. Kortom, met Marlies Dekkers Signature ben jij klaar voor het hele jaar!