Muchachomalo heren

Muchachomalo boxershorts

Muchachomalo is een van de vrolijkste en meest fashionable herenmode merken in de ChillyHilversum collectie. De boxershorts worden uitgebracht in verschillende gedurfde, maar ook zeer geslaagde prints.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Muchachomalo heren boxer

Muchachomalo underwear

Het plezier spat er vanaf! In alle series of stories, zoals ze het bij Muchachomalo zo mooi noemen, wordt een speciaal thema aangehouden. Een verhaal dat een speciaal gevoel in je losmaakt. Zoals je in elke story terugziet, worden bekende onderwerpen gebruikt. West side story, Pinocchio, Valentino Rossi, Bright Eyes en Liquorice All Sorts (engelse drop) zijn maar enkele Muchachomalo stories die op een verrassende manier gepresenteerd worden op de leuke boxers. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau, wat is er nu leuker, mooier en unieker dan een boxer van Muchachomalo?!

 

Muchachomalo Boxers 2-packs en 3-packs

In elke story worden 2 verschillende prints gecombineerd met een effen kleur, solid genaamd, of een rustige kleurstelling. Er zijn altijd verschillende combinaties mogelijk bij Muchachomalo boxers en shorts. Wil je enkel één boxer, een duopack of liever de series compleet in een 3-pack? De combinaties zijn zowel in onze winkel als webshop verkrijgbaar.

 

 

Muchachomalo collectie online

Elke zomer en winter komen er nieuwe Muchachomalo stories uit. Deze zijn altijd ontworpen met de inspiratie van een bekend verhaal of onderwerp. Natuurlijk is er ook een doorlopende collectie van solids in verschillende kleuren. Deze zijn het hele jaar door online verkrijgbaar bij Chilly Hilversum! Bekijk de hele Muchachomalo collectie en ontdek jouw favoriete verhaal. Start iedere dag goed met Muchachomalo!