Panache

Zoals je kun zien, horen er meerdere merken bij de Panache collectie, zoals Cleo by Panache, Panache Black en Sculptresse. Ook de sportbh's van Panache zijn al jaren zeer geliefd bij velen. Shop hier de uitgebreide online Panache collectie per merk.

Panache
Panache Lingerie

Panache lingerie is gespecialiseerd in comfort en stevigheid voor de grote cupmaten t/m cup O.

Panache
Cleo by Panache

Cleo Lingerie is het zustermerk van Panache en daarom ook gespecialiseerd in grote cupmaten. De speelse prints, kleuren en modellen passen perfect bij het jonge thema dat het merk aanhoudt. 

  Panache
  Panache Sport bh

  De perfecte sport bh vind je bij Panache Sport. Je kiest tussen een voorgevormde sport bh met of zonder beugel. Stevige ondersteuning en subliem draagcomfort zijn verzekerd. 

  Panache
  Panache Black

  Panache Black is D+ lingerie met een extra vrouwelijk tintje. Er wordt meer gebruik gemaakt van kant en speciale details, zoals een strikje of juweeltjes middenvoor tussen de cups.

  Panache
  Sculptresse Lingerie

  Sculptresse by Panache is het merk voor de dames met een D+ cupmaat t/m cup K en een voller figuur. De lingerie is zo gemaakt dat je mooiste vormen het beste uitkomen. De bh's bieden maximale steun en stevigheid en bovendien subliem draagcomfort.

  Panache Lingerie

  Panache merken online

  Via onze webshop kun je gehele beschikbare collectie van Panache bestellen. Bij Panache horen ook de merken Cleo, Panache Black, Sculptresse en Panache Sport. Deze merken zijn allemaal gespecialiseerd in het maken van comfortabele lingerie die genoeg steun en stevigheid biedt voor de grote cupmaten t/m cup O.

   

  Cleo by Panache

  Het jonge, speelse merk van Panache heet 'Cleo'. Dit vrolijke merk is, net als hoofdmerk Panache, gespecialiseerd in het maken van bh's in grote cupmaten. Tegenwoordig zijn er steeds meer jonge vrouwen en meisjes met een grote cupmaat. Speciaal voor deze dames hebben wij Cleo in onze online collectie. De lingerie is speels, kleurrijk en vrolijk. Er zijn zowel voorgevormde als niet-voorgevormde bh's verkrijgbaar, alleen met een perfecte lifting van de borst en een pasvorm die zorgt voor een mooie, ronde vorm. Hoor jij bij deze groep dames, maar ben je nu juist op zoek naar een leuke bikini? Shop dan hier onze Cleo Swim collectie.

   

  Panache Black Lingerie

  Ben je een stijlvol type? Houd je niet van ingewikkeld en teveel poespas? Panache Black is het merk voor jou! De materialen van hoge kwaliteit dragen bij aan de geweldige pasvorm en het sublieme draagcomfort voor dagelijks gebruik. De bekendste bh van Panache Black is de voorgevormde bh van Ardour. Met het nieuwe seizoen komt ook de Ardour uit in een nieuwe kleur naast nude en zwart. Zo heb je dus voor elk moment van het jaar een mooie nieuwe Ardour van Panache Black.

   

  Sculptresse voor de grote maten

  Het grote maten merk van Panache heet Sculptresse. Dit merk is gespecialiseerd in grote omvangmaten in combinatie met een grote cupmaat. De uitstraling is vrolijk en speels en houdt het daarom luchtig. Comfort en stevigheid zijn gegarandeerd met een setje van Sculptresse.

   

   

  Sportbh's van Panache Sport

  De Sportbh's van Panache zijn al jaren geliefd bij velen en worden nog elk seizoen populairder. De combinatie van een voorgevormde cup en de keuzen tussen met beugel of zonder beugel is zeer aantrekkelijk. De sportbh van Panache is al verkrijgbaar vanaf een B-cup, als een van de weinige Panache bh's. De bh's zijn er t/m een M-cup en daarom extra speciaal. Dat zouden wij nu echt omschrijven als: 'De sportbh voor iedereen'.

  Welk merk je ook kiest, de collectie is het hele jaar door verkrijgbaar via onze webshop. In onze winkel is een selectie van de lingerie en badmode te passen en bewonderen, neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.