Sculptresse Lingerie

Panache
Sculptresse Lingerie

Sculptresse by Panache is het merk voor de dames met een D+ cupmaat t/m cup K en een voller figuur. De lingerie is zo gemaakt dat je mooiste vormen het beste uitkomen. De bh's bieden maximale steun en stevigheid en bovendien subliem draagcomfort.

2 Artikel(en)

Per Pagina

2 Artikel(en)

Per Pagina

Sculptresse bh

De pasvorm van Sculptresse is perfect voor de D+ cupmaten t/m K en een omvangmaat t/m 110. Sculptresse maakt alle lingerie zo vrouwelijk en vrolijk mogelijk, want ook het uitkiezen van lingerie is een feestje! De stevige driedelige cups zorgen voor een goede lifting van de borst. De zachte materialen maken een subliem draagcomfort mogelijk. 

Slips bij je bh

Bij een bh hoort een slip en wat is er nu leuker dan een matchend setje?! Bij elke Sculptresse bh hoort een prachtige slip die de print of kleur van de bh versterkt. Bij de basisserie Pure horen 2 verschillende slips, die je dagelijks zou kunnen dragen een rioslip en een tailleslip. Dit zijn namelijk basic slips in Black en Nude. Je kunt vaak kiezen tussen een 'gewone' slip met rioslip model, een shortje of een tailleslip die mooi hoog in de taille uitkomt. Die laatste slip pakt ook je buikje mooi in voor een gestroomlijnder silhouet.

Sculptresse Lingerie online

De lingerie van Sculptresse by Panache is het hele jaar door verkrijgbaar via Chillyhilversum.nl. Elke zomer en winter komt er een nieuwe collectie uit met lingerie die perfect past bij de laatste trends en de tijd van het jaar. De basisseries van Sculptresse, zoals Pure en Rosie, kun je het hele jaar door bestellen.