Gratis verzending vanaf €65,- m.u.v. sale
De grootste online lingerie en badmode collecties
Een 8.9 uit 7700+ beoordelingen
Panache Lingerie

Panache
Panache Lingerie(19)

Panache lingerie is gespecialiseerd in comfort en stevigheid voor de grote cupmaten t/m cup O.

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 19

Per Pagina

Product 1 tot 12 Pagina 1 to 12
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 19

Per Pagina

Product 1 tot 12 Pagina 1 to 12
  1. 1
  2. 2

Panache beugel bh

Het bekendste bh model van Panache is toch zeker de beugel bh met driedelige cups. Deze bh geeft bijzonder veel steun en stevigheid en biedt het draagcomfort dat je van een gespecialiseerd lingeriemerk mag verwachten. De pasvorm is perfect tot in de grote cupmaten. De cups van deze bh zijn niet voorgevormd en opgebouwd uit meerdere onderdelen voor een mooie, natuurlijke vorm van de borst. Uiteraard zijn er in de Panache collectie ook voorgevormde bh's verkrijgbaar zoals de Elise T-shirt bh, de Cari spacer bh en de voorgevormde plunge bh van de Porcelain Elan. Met alle bh's krijg je de Panache garantie van een perfecte pasvorm en lang draagplezier.

 

Een slip bij je Panache bh

Houd je van een compleet setje? Of ben je gewoon op zoek naar een comfortabele slip van hoge kwaliteit? Panache biedt een ruime keus aan slips in verschillende kleuren en modellen. Het meest voorkomen de model is de 'normale' slip ook wel rioslip genoemd. Toch heeft de slip van Panache wel iets weg van een short door de rechte beenuitsnijding. Om dezelfde reden krijgt de slip ook meteen een jonge look! Wat wil je nu nog meer, comfortabele lingerie met een jonge look en een fijne pasvorm! Natuurlijk is er bij elke bh een bijpassende slip, short of string gemaakt, zodat je altijd een setje kunt maken.

 

 

Cleo, Panache Sport, Sculptresse online

Naast Panache lingerie hebben wij ook de bijbehorende collecties op onze webshop, waaronder: Panache Black, Panache Swim, Panache Sport, Cleo Lingerie, Cleo Swim en Sculptresse Lingerie. De merken zijn allen onderdeel van Panache en hebben zo hun eigen speciale eigenschappen. Cleo is bijvoorbeeld perfect voor jongere dames en meisjes, maar heeft dezelfde pasvorm en stevigheid als Panache zelf. De merken Panache Swim en Panache Sport spreken voor zich, badmode en sportbh's van perfecte Panache kwaliteit. Sculptresse is het Panache merk voor de grotere omvang en kledingmaten. Uiteraard kun je alle collecties het hele jaar door bekijken via onze webshop. In onze winkel is een selectie van Panache series te passen en bewonderen.