Allegra

PrimaDonna Lingerie
Allegra

Allegra is een van de PrimaDonna klassiekers. Vrouwelijkheid, tijdloze klasse en elegantie staan centraal bij deze favoriet. Een spetterende combinatie van bloemenbroderie zorgt voor een vernieuwend en elegant voorkomen. Dankzij de inzet van het stofje krijg je een extra slank silhouet. Een luxe, maar subtiele en vrouwelijke look is het resultaat. Allegra laat je even helemaal tussen de wolken zweven. Laat je verleiden door deze beauty en beleef de zomer van je leven!

Verkrijgbaar in de kleur Brazilian Garden.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

8 Artikel(en)

Per Pagina

8 Artikel(en)

Per Pagina

PrimaDonna Allegra

De ultieme all-time klassieke Allegra is dit seizoen terug in de prachtige wolkenblauwe kleur nuage. Wij kunnen niet in woorden uitdrukken hoe blij dit ons maakt! PrimaDonna’s Allegra overtreft zichzelf deze zomer weet met de zachte kleur, prachtige bloemenbroderie en de subtiele tweedprint. Deze onweerstaanbare combinatie zorgt voor een super vrouwelijke en zomerse look. Dankzij de print en broderie onstaat er een extra slank silhouet. Voel je elegant en verleidelijk in Allegra! Je vrouwelijke curves komen prachtig uit en dat zorgt voor een sexy effect. Met Allegra start iedere dag als een feestje! 

 

In de Chilly Hilversum Spotlight:

Dit seizoen in de Chilly Hilversum spotlight.. De sexy body met fifties look! Een glad afgewerkt lichaam met fijne tweedprint.. De zijnaden zijn ietsje naar voren gebracht voor een sierlijk silhouet. Dit onweerstaanbare item is versierd met prachtige boemenbroderie aan de bovencups en middenvoor. Moeten wij nog meer zeggen? Haal deze verleidelijke beauty in huis!

 

 

PrimaDonna Lingerie Collectie

PrimaDonna straalt dit seizoen een en al zomer uit! De vrolijke printjes, frisse en luchtige kleuren en super vrouwelijke en curvy modellen ontbreken dan ook zeker niet.. Je lichaam komt prachtig uit in ieder PrimaDonna lingerie item. Geschikt voor iedere dame en bijna iedere cupmaat.. Maar PrimaDonna staat specifiek bekend om haar grotere cupmaten. De unieke pasvorm zorgt voor een stralend effect. Voel je prachtig en stijlvol in PrimaDonna! Heb jij ook al zoveel zin in de zomer? Bekijk de hele PrimaDonna collectie en ontdek wat jouw favorieten zijn. De zomer kwam nog nooit zo dichtbij..!