Het is CYBER MONDAY! Alleen vandaag krijg je €10,- korting bij besteding van €75,-. Gebruik hiervoor de code: CYBERMONDAY20.
Forever

Forever

PrimaDonna Forever, de naam zegt het al! Een tijdloze serie met elegante en verleidelijke lingerie. Deze serie is een stijlvolle combinatie van subtiele, glanzende broderie en een mooie structuurstof. Om het af te maken is er gebruik gemaakt van een strikje met Swarovski steentje, deze maakt het plaatje compleet. Bij Forever hebben ze de pasvorm van de cups verbeterd en zit daarom nog beter dan we al van PrimaDonna gewend zijn.

Verkrijgbaar in de kleuren Patine en Zwart.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

PrimaDonna Forever

De nieuwe blijvende serie van PrimaDonna is Forever, hoe toepasselijk! De serie met lingerie is de opvolger van PrimaDonna`s basis serie met lingerie Eternal. De series lijken veel op elkaar. Bij Forever hebben ze de pasvorm van de cups in de beha`s verbeterd en zit daarom nog comfortabeler en beter. Wij zijn er van overtuigd dat deze serie net zo`n succes zal zijn als de lingerie van PrimaDonna`s Eternal. Dus kies uit een van de drie beha`s en combineer met een rioslip, tailleslip, short of string. In deze serie zit ook een prachtige body, fijne hieraan is dat deze figuur corrigerend is!

Lingerie van PrimaDonna

PrimaDonna weet perfect hoe ze comfort kunnen combineren met stijl bij lingerie! En dat zie je in deze nieuwe serie met beha`s, een string, 2 verschillende soorten slips, een short en body van PrimaDonna goed terug. De pasvorm van de lingerie is aangepast en verbeterd opdat je beha nog lekkerder zit en er ook nog eens heel stijlvol uit ziet. Dat is toch eigenlijk wat ieder vrouw wil?? Deze serie is perfect voor onder al je outfits!