Gratis verzending vanaf €65,-*
De grootste online lingerie en badmode collecties
Een 8.9 uit 7300+ beoordelingen
Iris

Uitverkocht
Iris(2)

  

Verkrijgbaar in de kleuren charbon en natuur.

Prima Donna Iris

Tijdloze eenvoudigheid, gecombineerd met moderne toevoegingen, dat is Iris. Deze lingerie serie is perfect voor iedere gelegenheid en elke outfit. Van casual tot het meest extravagante feestje. Het geheim? Het zit allemaal in de details. Het design bestaat uit een mooie print met levendige kleuren in het borduurwerk en stijlvolle bloemen op het kant. Deze dromerige serie is verkrijgbaar in de klassieke kleuren Charbon en Natuur. Wij zijn verliefd!

2 Artikel(en)

Per Pagina

2 Artikel(en)

Per Pagina

Klassieke Prima Donna lingerie

De serie Iris mag niet missen in je winter garderobe! Het design straalt klasse en tegelijkertijd moderniteit uit. De print bestaat uit een borduurwerk met levendige kleuren en stijlvolle bloemen over het kant. Een ‘must have’ voor je wintercollectie en de rest van het jaar. De kleuren Natuur (gebroken wit) en Charbon (donkergrijs/antraciet) zorgen ervoor dat je deze lingerie werkelijk altijd en overal bij kan dragen. Perfect voor de business dames en feestgangers onder ons, maar ook voor doorsnee dagen is deze comfortabele serie een echte catch. Beleef een sfeervolle winter. Prima Donna lingerie beschikt altijd over de perfecte pasvorm en is geschikt voor grotere borsten. Gun jezelf iets moois tijdens de donkere winterse dagen.


Primadonna Iris bh's


Beugel bh

Prima Donna Iris beugel bh in de cupmaten B t/m E (0162790) en F t/m I (0162791). De driedelige cups en beugel geven je borsten de juiste ondersteuning en lifting. De klassieke stijl bestaat uit luxe borduurwerk met levendige kleuren en stijlvolle bloemen in 2 kleuren die iedereen kan hebben.


Balconnet bh

Prima Donna Iris balconnet bh met beugel in de cupmaten C en D (0162792) en E t/m G (0162793). Klassieke balconnet bh die zorgt voor een mooi decolleté. Valt iets lager dan de beugel bh. De klassieke stijl bestaat uit luxe borduurwerk met levendige kleuren en stijlvolle bloemen in 2 kleuren die iedereen kan hebben.


Comfort beugel bh

Prima Donna Iris comfort beugel bh in de cupmaten C en D (0162796) en E t/m H (0162797). Elegante comfort bh met stevige cups die de borsten liften en centreren. De elastische band bovenaan de cups zorgt voor een extra verstevigde pasvorm. De klassieke stijl bestaat uit luxe borduurwerk met levendige kleuren en stijlvolle bloemen in 2 kleuren die iedereen kan hebben.


Body met beugel

Prima Donna Iris body in de cupmaten B t/m E (0462790). Luxe figuur corrigerende body met beugel bh. Maakt je silhouet glad en slank. De bh is gebaseerd op de klassieke PrimaDonna beugel bh van deze serie. De klassieke stijl bestaat uit luxe borduurwerk met levendige kleuren en stijlvolle bloemen in 2 kleuren die iedereen kan hebben.


PrimaDonna Iris slips


Rioslip

Prima Donna Iris rioslip (0562790). Elegante slip met rijkelijk versierde brede band van elastische broderie en tule. Comfortabele pasvorm en chic voorkomen. De klassieke stijl bestaat uit luxe borduurwerk met levendige kleuren en stijlvolle bloemen in 2 kleuren die iedereen kan hebben.


Tailleslip

Prima Donna Iris tailleslip (0562791). Luxueuze slip tot net boven de heupen. Sierlijk afgewerkt met een hoge tailleband tule en broderie. Verbergt eventuele hobbeltjes. De klassieke stijl bestaat uit luxe borduurwerk met levendige kleuren en stijlvolle bloemen in 2 kleuren die iedereen kan hebben.


String

Prima Donna Iris string (0662790). Sexy en klassieke string met sierlijke band van elastische broderie en tule. Creëer een elegante look en steel de show. De klassieke stijl bestaat uit luxe borduurwerk met levendige kleuren en stijlvolle bloemen in 2 kleuren die iedereen kan hebben.