California

PrimaDonna Swim
California

De PrimaDonna Swim serie California met mooie badkleding en badmode voldoet aan alle mode eisen van het nieuwe seizoen. Met deze badmode kun je fashionable voor de dag komen. Mix & match je PrimaDonna bikini , bikini shirt top met een van de mooie bikinibroekjes of ga je liever voor een elegante badpak. California badmode heeft het allemaal. Maak je outfit compleet met een mooie pareo of strandjurk.

Verkrijgbaar in de kleur blue legend. De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

PrimaDonna Swim California bikini
PrimaDonna Swim California halterbikini
PrimaDonna Swim California badpak

PrimaDonna Swim California badmode

De PrimaDonna Swim serie California met mooie badkleding en badmode voldoet aan alle mode eisen van het nieuwe seizoen. Met deze badmode kun je fashionable voor de dag komen. Mix & match je Prima Donna bikini , bikini shirt top met een van de mooie bikinibroekjes of ga je liever voor een elegante badpak. California badmode heeft het allemaal. Maak je outfit compleet met een mooie pareo of strandjurk. De ruime keuze aan bikini tops en bikini broekjes en het hoge comfortgehalte maakt dat wij gek zijn op de badkleding van PrimaDonna. Daarbij komt dat Prima Donna ook geschikt is voor grotere cupmaten. Deze combinatie zorgt ervoor dat je altijd slaagt voor een bikini, tankini of badpak van Prima Donna. Bij PrimaDonna Swim’s California gaan alle drie de bikini tops, strapless en met schouderbandjes of als triangel bikini top, tot maat G. Ze geven jouw boezem net die extra stevigheid en zekerheid die je nodig hebt. En dat met stijl, zoals we graag zien.

 

Bikini top California

Deze lijn van PrimaDonna Swim heeft 3 verschillende bikini tops en 4 verschillende bikini broekjes. Het maakt dus niet uit welke pasvorm jij hebt, er is altijd een geschikte match voor jou. Leuke aan deze badkleding lijn is de bikini shirt top. Deze bikini top oogt heel sportief en het leuke hiervan is dat je deze bikini top niet alleen als badkleding kan dragen, maar ook als zomeroutfit. 2 vliegen in 1 klap dus! Wij zijn er in ieder geval weg van…..