New Wave

PrimaDonna Swim
New Wave

De bikini lijn New Wave staat echt voor waar de nieuwe PrimaDonna swim collectie 2019 ‘a bigger splash’ op is geïnspireerd en gebaseerd. De serie met badkleding is rijk aan kleuren en is geweldig mooi gecombineerd. Je moet gelijk denken aan de golven van de zee waarnaar je kijkt als je op het strand ligt. Dan krijg je toch direct zin in een nieuwe zomer en vakantie?

Direct leverbaar.

PrimaDonna Swim New Wave bikini
PrimaDonna Swim New Wave kaftan
PrimaDonna Swim New Wave detail

PrimaDonna Swim New Wave

De badkleding van PrimaDonna Swim’s New wave is heerlijk kleurrijk, Prima Donna heeft deze kleuren direct overgenomen van het mooie kunstwerk A Bigger Splash van David Hockney en omgezet in deze lijn met prachtige bikini’s. En zeg nou zelf, de combinatie is werkelijk kunstachtig mooi! Je kan kiezen uit 3 soorten bikinitops, de bikinitop met beugel, een voorgevormde balconnet of strapless bikinitop. Voor ieder wat wils, in combinatie met de 3 meest gewilde bikinislip vorm, de rioslip, tailleslip en heupslip. En combineer jouw perfecte badkleding match met een mooie kaftan.

 

New Wave en beach wear         

Door de vele verschillende kleuren in de bikini’s van deze PrimaDonna Swim serie, kun je je look makkelijk compleet maken met de kaftan uit de serie. Maar je kan je bikini ook combineren met een van de beachwear items uit de collectie van Prima Donna Swim Santa Barbara. Mix jouw new Wave bikini bijvoorbeeld eens met de blauwe, korte jumpsuit of het strandjurkje. Maar je kan ook je bikini broekje combineren met de tankini top van PrimaDonna Swim's serie Venice. Zo zie je maar, een perfecte badkleding serie om eindeloos mee te combineren.