A La Folie

PrimaDonna Twist Lingerie
A La Folie

PrimaDonna Twist A La Folie is een van onze favoriete series van PrimaDonna Twist. Sexy designs, een zachte transparante stof en subtiele details.. De Twist lingerie serie verrast je wederom met een geweldige collectie. Deze serie is super verleidelijk, modieus en vrouwelijk! Dankzij de materialen en de designs, komen je curves geweldig uit. Voel je sexy als nooit tevoren in A La Folie. Naast bh's en slips is er ook paats voor shapwear body's en corrigerend ondergoed!

A la folie is heel het jaar door verkrijgbaar in de basiskleuren zwart en caffé latte (huidskleur).

Verleidelijke Prima Donna Twist lingerie

De flirty serie A La Folie komt dit najaar weer terug met de verleidelijke kleur skyfall. Deze eyecatcher eist alle aandacht op en geeft je een geweldig gevoel. Straal en voel je prachtig. Met mooie gladde cups, transparante details en subtiel borduurwerk, is A La Folie een echte catch. Hier krijg je toch spontaan zin van in de winter! Deze ‘must have’ collectie is dé ideale toevoeging voor je lingerie lade. PrimaDonna Twist lingerie beschikt altijd over de perfecte pasvorm en is geschikt voor de grotere cupmaten. De serie is speciaal ontwikkeld om je prachtige curves wat naar voren te halen. Super sexy! Voel je mooi en happy in A La Folie. Show your curves!

 

 

Prima Donna Twist A La Folie bh's

Beugel bh

PrimaDonna Twist A La Folie beugel bh in de cupmaten C t/m E (0141120) en F t/m H (0141121). De cups zorgen voor een stevige ondersteuning en lifting. De bh heeft gladde cups, gecombineerd met transparante stof en een borduurwerk aan de bovenkant. Het borduurwerk loopt door over de bandjes. Het midden heeft een uitgesneden detail. Drie grote strikken maken het geheel af.

 

Voorgevormde bh

PrimaDonna Twist A La Folie voorgevormde bh in de cupmaten C t/m E (0241120) en F en G (0241121). De cups ondersteunen de borsten en zorgen voor een sexy decolleté. De bh heeft gladde cups, over de zijkanten loopt een elegant borduurwerk. Het borduurwerk loopt door over de bandjes. Drie grote strikken maken het geheel af. De bandjes kunnen als halter gedragen worden.

 

Balconnet bh

PrimaDonna Twist A La Folie balconnet bh in de cupmaten B t/m E (0241122) en F en G (0241123). De cups geven je borsten een mooie ronde vorm en een verleidelijk decolleté. De bh heeft gladde cups en de bovenrand bestaat uit een borduurwerk, wat doorloopt over de bandjes. Het midden heeft een uitgesneden detail. De grote strik maakt het geheel af.

 

 

Prima Donna Twist A La Folie slips 

Rioslip

PrimaDonna Twist A La Folie rioslip (0541120). Comfortabele slip met fijne pasvorm. De slip bestaat uit een gladde stof, de zijkanten zijn versierd met een elegant borduurwerk. De achterkant heeft een uitgesneden detail. De grote strik maakt het geheel af.

 

Tailleslip

PrimaDonna Twist A La Folie tailleslip (0541121). Heerlijke slip met hoge band tot over de heupen. Verbergt eventuele hobbeltjes. De slip bestaat uit een gladde stof, de zijkanten zijn versierd met een elegant borduurwerk. De grote strik maakt het geheel af.

 

Short

PrimaDonna Twist A La Folie short (0541123). Elegante short met een licht vlinder effect aan de achterkant. De slip bestaat uit een gladde stof, de zijkanten zijn versierd met een elegant borduurwerk. Twee grote strikken maken het geheel af. Krijg een sexy look!

 

String

PrimaDonna Twist A La Folie string (0641120). Sexy string met een heup band en een comfortabele fit. De slip bestaat uit een gladde stof, de zijkanten zijn versierd met een elegant borduurwerk. De grote strik maakt het geheel af.

 

Luxe string

PrimaDonna Twist A La Folie luxe string (0641121). Verleidelijke string met brede band. De slip begint aan de voorkant met een gladde stof en werkt vanaf de zijkanten naar de achterkant met een elegant borduurwerk. De achterkant heeft een bovenstuk van gladde stof en een uitgesneden detail. De slip heeft een hoog vlinder effect.