Gratis verzending vanaf €65,-*
De grootste online lingerie en badmode collecties
Een 8.9 uit 7300+ beoordelingen
Bang Bang

Uitverkocht
Bang Bang (0)

Verkrijgbaar in de kleur black.

Prima Donna Twist Bang Bang

Bang Bang komt dit najaar terug met een trendy nieuwe collectie. Deze serie met haar ‘killer look’ was een paar seizoenen geleden een groot succes. Bang Bang knalt de winter in met een stip-streep patroon in subtiel zwart-nude. De combinatie van zachte en strakke zwarte strepen en speelse stippen, geeft je een sexy en hippe look. Bang Bang geeft je een echte ‘power boost’ dit najaar!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Modieuze Prima Donna Twist lingerie

Bang Bang zal je in één oogopslag verleiden. De hippe combinatie van strepen en stippen in een zwart-nude kleur, geeft je een sexy look. Je zelfvertrouwen stijgt met Bang Bang om je lichaam. Deze eyecatcher betovert iedereen en zit ook nog eens enorm lekker. Comfort in een schoon jasje! Ga jij voor een basic beugel bh, of toch liever een voorgevormde of balconnet bh? Alles is mogelijk! Van Bang Bang krijg je spontaan zin in de winter. De inspiratie komt vooral uit hippe bondagetrends. PrimaDonna Twist lingerie beschikt altijd over de perfecte pasvorm en is geschikt voor de grotere cupmaten. Start het najaar met de ‘must have’ collectie Bang Bang! Wij zijn al verkocht.. Voel je strak en sexy in zwart.

 

 

Prima Donna Twist Bang Bang bh's

Beugel bh

PrimaDonna Twist Bang Bang beugel bh in de cupmaten C t/m E (0141510) en F en G (0141511). De cups ondersteunen en liften je borsten optimaal. Er ontstaat een sexy decolleté. De bh bestaat uit een borduurwerk van subtiele zwarte strepen en omlijningen met speelse zwarte stippen. De bh heeft een licht transparante uitstraling. Een bliksemschicht detail met strik, fleurt het midden op.

 

Voorgevormde bh

PrimaDonna Twist Bang Bang voorgevormde bh in de cupmaten C t/m E (0241510) en F en G (0241511). De cups geven je borsten een mooie ronde vorm en goede ondersteuning. De bh is versierd met een all-over licht transparante zwarte stof. De cups zijn versierd met een horizontale én verticale streep. De bh heeft een zwarte omlijning. En bliksemschicht detail met strik, fleurt het midden op.

 

Balconnet bh

PrimaDonna Twist Bang Bang balconnet bh in de cupmaten B t/m E (0241512) en F en G (0241513). De cups ondersteunen de borsten optimaal en er ontstaat een sexy decolleté. De bh bestaat uit een borduurwerk van subtiele zwarte strepen en omlijningen met speelse zwarte stippen. De bh heeft een licht transparante uitstraling. Een bliksemschicht detail met strik, fleurt het midden op.

 

 

Prima Donna Twist Bang Bang slips

Rioslip

Prima Donna Twist Bang Bang rioslip (0541510). De slip geeft een verleidelijke look. Met hoge band en fijne pasvorm is dit een populair model. De slip is zwart met een nude-zwart stippen patroon aan de zijkanten. De zijkanten hebben een licht transparante uitstraling.

 

Tailleslip

Prima Donna Twist Bang Bang tailleslip (0541511). Comfortabele slip met hoge band tot over de heupen. Verbergt eventuele hobbeltjes. De slip is zwart met een nude-zwart horizontale strepen patroon aan de zijkanten. Super elegant!

 

Hotpants

Prima Donna Twist Bang Bang hotpants (0541512). Sexy hotpants met een vlinder effect aan de achterkant. De billen zijn deels ontbloot. De slip is zwart met een nude-zwart stippen patroon, dat vanaf de zijkanten doorloopt als omlijning naar de achterkant.

 

String

Prima Donna Twist Bang Bang string (0641510). Verleidelijke string met een brede band. De slip is zwart met een nude-zwart horizontale strepen patroon aan de zijkanten. Voel je sexy!