Gratis verzending vanaf €65,-*
De grootste online lingerie en badmode collecties
Een 8.9 uit 7300+ beoordelingen
Touch Me

Uitverkocht
Touch Me(1)

  

Verkrijgbaar in de kleuren black en rood.

Prima Donna Twist Touch me

De fluwelen look steelt de show dit najaar op de catwalk en is gemaakt van een geweldige zachte winter stof. Net wat je nodig hebt in je winterse lingerie lade. De lingerie van Touch me, heeft een luxe en lichte uitstraling. Twee samengekomen strikjes met kraaltjes maken het plaatje compleet. De inspiratie komt voornamelijk uit recente en opkomende stippen modetrends. We love it!

1 Artikel(en)

Per Pagina

1 Artikel(en)

Per Pagina

Trendy Prima Donna Twist lingerie

Dit najaar keren stippen terug en ze zijn van plan om te blijven. Je hoofd slaat op hol bij het zien van de geweldige collectie van Touch me. De lingerie is opgevuld met kleine stipjes, gecombineerd met een vlekkeloos borduurwerk. Kies jij voor sexy rood of ga je liever voor sensueel zwart? Alles kan! Touch me geeft je een speelse, warme en verleidelijke look. Een tikkeltje spanning mag niet vergeten worden.. Je kunt Touch me gemakkelijk onder al je kleding dragen, dankzij de comfortabele pasvormen van de bh’s en slips. PrimaDonna Twist lingerie beschikt altijd over de perfecte pasvorm en is geschikt voor de grotere cupmaten. Krijg jij al zin in de winter? Wij kunnen niet wachten..

 

 

Prima Donna Twist Touch me bh's 

Beugel bh

PrimaDonna Twist beugel bh in de cupmaten C t/m E (0141490) en F t/m H (0141491). De cups geven je borsten een goede ondersteuning en een sexy decolleté. De bh is rijkelijk versierd met een fluwelen stippen patroon. De bovenkant en rand van de cups bestaan uit een borduurwerk. De strikjes met kraaltjes maken het af.

 

Balconnet bh

PrimaDonna Twist balconnet bh in de cupmaten C en D (0141494) en E t/m G (0141495). Je borsten krijgen een mooie ronde vorm en worden gelift. De bh is rijkelijk versierd met een fluwelen stippen patroon. De bovenkant en rand van de cups bestaan uit een borduurwerk. De strikjes met kraaltjes maken het af.

 

Voorgevormde bh

PrimaDonna Twist voorgevormde bh in de cupmaten C t/m E (0241490) en F en G (0241491). De cups geven je borsten een optimale boost en er ontstaat een sexy decolleté. Daarnaast ontvang je een ultieme ondersteuning. De bh is rijkelijk versierd met een fluwelen stippen patroon. De bovenkant en rand van de cups bestaan uit een borduurwerk. De strikjes met kraaltjes maken het af.

 

Voorgevormde balconnet bh

PrimaDonna Twist voorgevormde balconnet bh in de cupmaten B t/m E (0241492) en F en G (0241493). De cups creëren een natuurlijke ronde vorm. Je krijgt een verleidelijk decolleté en goede ondersteuning. De bh is rijkelijk versierd met een fluwelen stippen patroon. De bovenkant en rand van de cups bestaan uit een borduurwerk. De strikjes met kraaltjes maken het af.

 

 

Prima Donna Twist Touch me slips

Rioslip

PrimaDonna Twist rioslip (0541490). De slip heeft een comfortabele pasvorm en een hoge band. De slip is aan de voorzijde rijkelijk versierd met een fluwelen stippen patroon. De bovenrand bestaat uit een borduurwerk. De strikjes met kraaltjes maken het af. De achterkant bestaat uit een gladde zachte stof.

 

Tailleslip

PrimaDonna Twist tailleslip (0541491). Mooie slip met hoge band tot over de heupen. Verbergt eventuele lovehandles. De slip is aan de voorzijde rijkelijk versierd met een fluwelen stippen patroon. De bovenrand bestaat uit een borduurwerk. De strikjes met kraaltjes maken het af. De achterkant bestaat uit een gladde zachte stof.

 

Hotpants

PrimaDonna Twist hotpants (0541492). Sexy hotpants met een vlinder effect aan de achterkant. De billen zijn deels ontbloot. De slip is rijkelijk versierd met een fluwelen stippen patroon. Rond de heupen en billen loopt een omlijning van een borduurwerk. De strikjes met kraaltjes maken het af.

 

String

PrimaDonna Twist string (0641490). Verleidelijke string met een hoge band. De string is aan de voorzijde rijkelijk versierd met een fluwelen stippen patroon. De bovenrand bestaat uit een borduurwerk. De strikjes met kraaltjes maken het af. De achterkant bestaat uit een gladde zachte stof.

 

 

Prima Donna Twist Touch me accessoires

Jurkje

PrimaDonna Twist jurkje (0841494). Elegant jurkje met een verleidelijk voorkomen. Het jurkje heeft een klein uitgesneden stukje en een bh sluiting aan de achterkant. Het jurkje is rijkelijk versierd met een fluwelen stippen patroon. De bovenrand van de cups bestaat uit een borduurwerk. De strikjes met kraaltjes maken het af.

 

Body

PrimaDonna Twist body in de cupmaten C t/m F (0441494). Sexy body die je lichaam accentueert in de taille en je een strak en slank voorkomen geeft. Verhult eventuele hobbeltjes. De body is rijkelijk versierd met een fluwelen stippen patroon. De bovenkant en rand van de cups en de een omlijning rond de benen bestaan uit een borduurwerk. De strikjes met kraaltjes maken het af.