Active Swim

Seafolly Badmode
Active Swim

Active Swim is een van de ‘must have’ pareltjes van Seafolly. Basic badmode en accessoires met een trendy twist. Perfect voor ieder moment. Of je nu gaat loungen, meedoet met een sportieve zomeractiviteit of graag mee loopt met de laatste trends... Seafolly’s Active Swim heeft iets voor iedere vrouw! 

Verkrijgbaar in de kleur black.
Direct leverbaar.

Seafolly Active Swim

Op zoek naar comfy swimwear en accessoires die overal bij matchen? Seafolly’s Active Swim zorgt voor de nodige afwisseling tussen comfort en stijl. Voel je mooi en sportief in de beauty’s van Active Swim. De basic kleur zwart geeft je een collectie die je overal mee kunt mixen en matchen. Kies je favoriete bikini of badpak en maak je outfit compleet met de accessoires. Je kunt kiezen uit meerdere modellen, er zit ook zeker iets naar jouw smaak tussen. Alle items zijn voorzien van een hoog draagcomfort en gemaakt van fijn materiaal en hoge kwaliteit. Of je nu eindeloos geniet langs het strand, het liefst relaxt in de tuin of lekker sportief aan de slag gaat. Met Active Swim ben je voorbereid op alles. Laat je verleiden door de krachtige serie Active Swim. Een ‘must have’ voor dit seizoen!

 

Seafolly Badmode Zomercollectie

De zomercollectie van Seafolly badmode brengt de nodige zomerkriebels met zich mee. Vrolijke printjes, fleurige kleuren, speelse details en veel verschillende modellen.. Dit en meer kun je van deze seizoen collectie verwachten. Daarnaast straalt iedere serie een eigen karakter en unieke stijl uit, wat zorgt voor een hoop diversiteit. Bekijk de hele Seafolly badmode collectie en ontdek wat jouw favorieten zijn. Wij weten zeker dat er ook iets moois voor jou tussen zit. Met Seafolly badmode ben je helemaal klaar de zomer!