Inka Rib

Seafolly Badmode
Inka Rib

De Badmode serie Inka Rib van Seafolly is er in verschillende kleuren: Black, Spice, Dark Olive en Indigo. Deze effen serie is goed te combineren met andere Seafolly badmode series in prints. Zo kun je je eigen mix en match creeëren. Inka Rib is een effen serie, maar verre van saai. Door de het fijne ribje dat ingeweven is in de stof krijgt deze Seafolly serie een speels effect.

Bikini Slips en Bikini Tops

De inka Rib heeft net als alle andere badmode series van Seafolly diverse modellen bikini tops en bikini slips. De triangel bikini top bijvoorbeeld, heeft uitneembare cups en een clipsluiting aan de achterkant. Van de triangel bikini top zijn ook de bandjes verstelbaar. De bralette bikini top heeft een leuk detail, namelijk het veter koord in het midden. Deze bikini top krijgt hierdoor een sexy uitstraling en een mooi decolleté. De bandeau bikini top kun je helemaal strapless dragen, maar er worden ook bandjes bijgeleverd. De zijkanten van deze bandeau bikini top zijn extra verstevigd, zodat de bikini top ook goed blijft zitten als je ‘m strapless draagt.

De verschillende bikini slips in badmode serie Inka Rib geven je de mogelijkheid om zelf de keuze te maken wat jij vindt dat het beste bij je past. Van de wat lager vallende brazilian bikini slip tot de wat hoger vallende bikini slip met veter in het midden, er is keuze genoeg.

Seafolly Badpak

Seafolly heeft in deze badmode serie ook een mooi badpak gemaakt. Door de laag uitgesneden armsgaten en de hogere beenuitsnijding lijk je iets langer dan je bent. De cups zijn iets voorgevormd en de rug is mooi laag vallend.