Wild Tropics

Seafolly Badmode
Wild Tropics

Minimalistische print gecombineerd met een mooie rib stof, dit geeft een moderne look aan deze badmode van Seafolly die je doet wanen aan de Wild Tropics. En dat met zoveel keuze in badpakken, tankini, bikinitops en bikinibroekjes! Maar ook de nodige accessoires mogen niet ontbreken.  

Verkrijgbaar in de kleuren amber, blush en black.
Direct leverbaar.

5 Artikel(en)

Per Pagina

5 Artikel(en)

Per Pagina

Badkleding keuze 2020

Stel je voor: Je bent op een heerlijk tropisch oord en bent heerlijk aan het relaxen op je zonnebed onder een palmboom met een heerlijk drankje in je handen. Omdat het zo warm is loop je naar het water en staat heerlijk te genieten van de warmte met je voeten in tropisch water. Daar doen we het voor, jullie ook? De ontwerpers bij Seafolly hebben geprobeerd om bij het ontwerpen van de badcollectie Wild Tropics dit gevoel weer te geven met de print die je ziet op deze badmode.
Ze hebben bij Seafolly deze minimalistische print op een rib stof geplaatst, waardoor dit een modern geheel krijgt. De badkleding van deze serie is uitgebreid. Naast wel drie verschillende badpakken, vind je ook een tankini en wel vijf verschillende bikinitops. Dan komt er nog de keuze uit 4 verschillende bikinibroekjes. Maak de look compleet met een jurk, kaftan, blouse, broek of short. Heb je trouwens het sunvest gezien uit deze serie, voor de sportieve dames onder os een echte must have.  Nu je deze keuze hebt gemaakt, hoef je alleen nog maar jouw perfecte kleur te vinden! Ga jij voor de kleur amber die een combi heeft met babyblauw, de zomerse gele saffron kleur, zwart  of de omgekeerde kleur blush een zacht roze kleur met zwarte print. Er is in ieder geval keuze genoeg bij deze badkleding.