Sedna Badmode

Sedna badmode

Bikini's in alle modellen en kleuren! Daar kennen jullie Sedna vast wel van! We hebben de collectie al een aantal seizoenen in de winkel gehad en vanaf dit seizoen ook online op onze webshop.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Sedna Badmode bikini

Sedna Bikini

Sedna staat al langer bekend om de halter bikini topjes die zo'n perfecte pasvorm hebben. Sublieme lifting en natuurlijke ronding van de borst zijn gegarandeerd met een Sedna bikini. We hebben de verschillende series in onze online collectie, zoals de Chita met luipaardprint, Parlak met glitters of de Tupilak met gehaakte bovenlaag. Met of zonder beugel, bij Sedna is aan ieders voorkeur gedacht. Naast de halter bikini's zijn er ook bandeau bikini's en triangel bikini's. Deze doen ook wat ze beloven: ze geven je een vrouwelijke look en bieden het draagcomfort dat je gewend bent van een luxe badmode merk.

 

Sedna accessoires

De accessoires van Sedna zijn al jaren zeer geliefd in onze winkel in Hilversum. Ze passen namelijk perfect bij de badmode, zonder teveel van het goede te zijn. Daarbij kunnen de jurkjes en tuniekjes ook perfect als bovenkleding gedragen worden. De jurkjes, broeken en tunieken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen wat de luxe uitstraling nog eens versterkt.

 

 

Online badmode van Sedna

De bikini's van Sedna zijn het hele jaar door verkrijgbaar via onze winkel en webshop. Iedere zomer brengt het Nederlandse bikini merk een nieuwe collectie uit met de mooiste triangel-, bandeau- en halterbikini's. Natuurlijk blijven de accessoires altijd perfect aansluiten bij de badmode. De series Parlak, Deniz en Kiraz ken je misschien nog wel van de vorige seizoenen, toen zijn deze o.a. uitgebracht in kaki groen, lichtblauw en wit.