Shiwi Men

Shiwi Men

De Shiwi men collectie is super trendy en zomers. Het zonnige merk ontwerpt creatieve en originele badmode, waar je hart direct sneller van gaat kloppen. De fleurige kleurtjes en speelse printjes zorgen voor dat echte zomergevoel. Een hoge kwaliteit en comfy pasvorm mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Je kunt kiezen uit een heleboel stoere zwembroeken, shorts en T-shirts. Creëer een super zomerse en bovenal mannelijke look. Met Shiwi badmode ben jij helemaal klaar voor dit badmode seizoen. Zoals Shiwi zichzelf graag noemt: ‘’The sunshine brand’’. Dat zie en voel je terug in ieder Shiwi item!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Shiwi Men Badmode

Shiwi Men Badmode

De men badmode collectie van Shiwi is stoer, mannelijk en super vrolijk! Wanneer je in je Shiwi zwembroek over het strand loopt merk je pas echt hoe zomer voelt. Shiwi Men is on trend en dat zie je terug in ieder item. De speelse printjes en vrolijke kleuren zorgen voor een super zonnige collectie vol variatie. Kies jouw favorieten en paradeer over het strand en langs het zwembad. All eyes are on you! Kies uit de trendy zwembroeken, shorts en T-shirts. Je zomer outfit is helemaal compleet. Voel de echte summer vibes en geniet optimaal! De heren badmode combineert perfect met de dames en kids collectie. Loop samen rond in je favoriete Shiwi badmode. Laat je verleiden door Shiwi Men!

 

 

Shiwi Badmode Zomercollectie

De Shiwi badmode collectie is hier! En wat zijn wij daar blij mee.. Dit seizoen mogen wij voor het eerste het zonnige merk Shiwi introduceren. Vrolijke kleuren, speelse printjes en een heleboel items om uit te kiezen.. Je ziet de laatste badmode trends van dit seizoen terug in deze collectie. Zon, zomerse inspiratie en een jonge en frisse blik naar het leven. Dit en veel meer vind je terug in de Shiwi badmode collectie. Get ready.. je hebt alleen je favoriete badmode en een dosis zon nodig! Begin jij al nieuwsgierig te worden? Bekijk de hele Shiwi badmode collectie en ontdek jouw favorieten. Check ook de ladies en kids badmode collectie. Wij weten zeker dat er ook iets moois voor jou tussen zit.. Maak jezelf summer ready met Shiwi badmode!