Taubert badjassen

Taubert badjassen

Taubert badjassen zijn altijd gemaakt van 100% katoen voor extra comfort en een fijn gevoel. De gehele Taubert SPA collectie vind je hier online.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Taubert badjas

Taubert badjassen

De badjassen van Taubert zijn speciaal gemaakt voor perfect draagcomfort. De SPA collectie, ook wel de basiscollectie, is het hele jaar door online verkrijgbaar via onze webshop. De basiskleuren zijn: White, Anthra en Navy. De badjassen zijn gemaakt van 100% katoen en hebben allemaal hun eigen bijzonderheden, zoals de stof. Van katoen kun je natuurlijk meer maken dan alleen een T-shirt. We hebben de Taubert badjassen in Soft Piqué, een reliëf breiwijze met wafelpatroon en Fluffy Terry, wat de meeste mensen al gewend zijn bij een badjas.

 

 

Taubert Spa collectie

De Taubert SPA collectie is veelzijdig en heeft daarom in elke kwaliteit keuze uit verschillende modellen. We hebben bijvoorbeeld badjassen met een capuchon of zonder capuchon, deze hebben wij in een lang model of in een kort model. Ook hebben wij van Taubert de omslagdoek die er ook wel uitziet als een handdoek. Deze is alleen net iets anders... Er zit aan een van de bovenhoeken namelijk een knoop waarmee je de doek makkelijk dicht kunt maken. Zo heb je nooit last van een afzakkende handdoek, zoals je vast wel eens hebt meemaakt. Zo'n Taubert omslagdoek is dus perfect voor een gelegenheid als een sauna of stoombad.

 

Taubert Spa online

De SPA of basis collectie Taubert badjassen vind je het hele jaar online terug via onze webshop. In onze winkel in Hilversum is een selectie aanwezig van de bovengenoemde modellen. Voor meer informatie over materialen, modellen en beschikbaarheid kun je contact opnemen met onze klantenservice.