Tommy Hilfiger heren ondergoed

Tommy Hilfiger heren is voor iedere man die houdt van comfortabel en trendy ondergoed. De bekende 'American Cool Style' geeft de collectie een stoere en mannelijke uitstraling. De casual look valt gemakkelijk te combineren en is geschikt voor iedere dag. Er ontstaat een hoog draagcomfort dankzij de fijne stoffen en de goede pasvormen. Kortom, start elke dag weer goed met Tommy Hilfiger heren ondergoed!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Tommy Hilfiger heren ondergoed

Tommy Hilfiger heren ondergoed

Tommy Hilfiger kennen we natuurlijk allemaal als 'the selfmade man', die in 1985 in Amerika zijn eigen kledingmerk startte. Tommy Hilfiger heeft de typische 'American Cool Style'. De heren onder ons die het merk Tommy Hilfiger dragen weten het al; Tommy Hilfiger heeft een casual look, is comfortabel qua stoffen en heeft een goeie pasvorm.

 

 

Tommy Hilfiger online

De Tommy Hilfiger heren ondergoed collectie van ChillyHilversum bestaat uit comfortabele slips en shorts. Tenniskampioen Rafael Nadal is sinds de zomer van 2015 niet voor niets ambassadeur van het Tommy Hilfiger heren ondergoed. Binnen deze collectie is Rafael Nadal vooral gecharmeerd van de volgende lijnen: Microfiber Flex, Icon en Premium Essentials. Elk van deze drie lijnen van de Tommy Hilfiger heren underwear collectie hebben hun eigen kenmerken.

Zo kenmerkt de Microfiber Flex lijn zich door een zeer elastische stretch, die toch ook veel ondersteuning geeft. De Icon lijn van de Tommy Hilfiger heren ondergoed collectie heeft een zeer sportieve uitstraling en biedt comfort op een relaxte manier. Stretchen in 4 richtingen, dat doet de Premium Essentials lijn van Tommy Hilfiger. Daarmee wordt bedoeld dat de stof van deze Premium Essentials serie zowel in de lengte als in de breedte op een comfortabele manier stretcht. Dit geeft deze underwear natuurlijk een prachtige pasvorm. De Tommy Hilfiger heren ondergoed collectie van ChillyHilversum kun je zowel in onze winkel in Hilversum als online kopen.