I.v.m. thuiswerkende collega's vragen wij u om uw vragen zo veel mogelijk aan ons te stellen via de e-mail i.p.v. de telefoon. Bedankt voor uw begrip. | De bezorging van onze pakketten zal gewoon doorgaan via Post NL. Lees hier meer informatie over hun maatregelen.
Curves

Triumph
Curves

Laat je curves extra mooi uitkomen en voel je onweerstaanbaar. De items van Curves zijn speciaal gecreëerd om jouw vrouwelijke lichaamsdelen nog meer te accentueren, wat voor een geweldig resultaat zorgt. Krijg natuurlijke rondingen en een super vrouwelijke look. Laat je van je mooiste kant zien. Je zult zeker niet teleurgesteld zijn.. Probeer Curves zelf uit en ontdek het resultaat!

1 Artikel(en)

Per Pagina

1 Artikel(en)

Per Pagina

Vrouwelijke Triumph lingerie

Triumph’s Curves haalt het allermooiste in jou naar boven. Voel je prachtig en straal dat uit. Curves is een écht ‘must have’ categorie en mag dat ook zeker niet missen in jouw lingerie lade. Altijd al behoefte gehad aan nét wat meer? Dat kan met Curves! Je rondingen komen perfect uit in de bh en slips van Curves. Daarnaast zijn de items ook nog eens super aantrekkelijk, waardoor je alles in één krijgt. Vlei jezelf met lingerie waarin je een onweerstaanbare look krijgt. De lingerie items zijn in standaard basic kleuren verkrijgbaar en een nieuwe nachtblauwe kleur, waar je direct verliefd op wordt. All eyes are on you.. en dat verdien je. Bekijk de collectie en vind je ideale Curves setje.