Gratis verzending vanaf €65,- m.u.v. sale
De grootste online lingerie en badmode collecties
Chrystalle

Wacoal Lingerie
Chrystalle

Verkrijgbaar in de kleuren black en white.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Wacoal introduceert Chrystalle, een prachtige serie vol lingerie en lounge items. Chrystalle is ondergedompeld in verleidelijk kant en verschijnt dit seizoen in de kleuren black, toasted beige, white, clementine en tulip. Je leest het al, meer dan genoeg keuze! Classy en tijdloos, maar tegelijkertijd ook heel sexy en spicy.. Met Chrystalle ben jij klaar voor iedere gelegenheid. Of je deze lingerie nu graag onder je daily outfits draagt, naar een feestje gaat of je voorbereid op een romantisch avondje.. De basis voor al je outfits begint bij Chrystalle!

Wacoal Lingerie Crystalle

Chrystalle is een van de beauty’s van de Wacoal collectie van dit seizoen. Deze serie bestaat uit lingerie en lounge items. Verleidelijk en classy, maar ook zeker super comfy. De tijdloze designs maken Chrystalle echt een ‘must have’ voor jouw lingerielade. Je draagt deze trendy serie nog een hele lange tijd met veel liefde. Chrystalle verschijnt dit seizoen in de trendy kleuren black, toasted beige, white, clementine en tulip. Dat betekend meer dan genoeg keuze.. Ben jij een echte trendsetter? Dan is zijn de kleuren clementine en tulip zeker iets voor jou! De basic kleuren black, toasted beige en white zijn ideaal voor al je daily outfits en zien er ook nog eens prachtig uit. Straal zoals nooit te voren, all eyes are on you.. Laat je verleiden door de classic beauty Chrystalle!

 

 

Wacoal Lingerie Collectie

Summer is coming! Dit seizoen verschijnt Wacoal Lingerie weer met een heleboel prachtige lingerie series. Maak kennis met de elegante designs, verleidelijke kleurtjes en de daarbij horende details. Ieder item bestaat uit fijn materiaal van hoge kwaliteit. Daarnaast straalt iedere Wacoal serie een eigen unieke stijl uit. Wat betekend dat er voor iedere vrouw zeker iets moois en passends naar haar smaak tussen zit. Begint het bij jou ook al te kriebelen..? Bekijk de hele Wacoal Lingerie collectie en ontdek welke serie het beste bij jou past. Start dit seizoen goed met Wacoal!