Gratis Verzending of afhalen te Hilversum

Afrekenen met iDEAL, Creditcard en meer..

Trust E commerce Europe

Panty slip (PrimaDonna Twist Lingerie A La Folie)

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Normale prijs: € 55,95

Nu € 27,98

Merk: PrimaDonna Twist Lingerie
Serie: A La Folie
0541124


In navolging van het succes en de goede pasvorm van de pantyslip in de reeks Perle brengen we deze snit in een optisch lichtere en frivolere versie. Voor- en rugpand volledig in zeer stevige tule elastiek, gekend om zijn goede technische eigenschappen; een hoge kickback zorgt voor een goede bijhoudfunctie en een figuurcorrigerende functie.


Komt tot net onder de beha waardoor alle “oneffenheden” weggewerkt worden en niet markeren onder lichte aansluitende kledij Antislipafwerking in voor- en rugpand zodat artikel bij bewegen op zijn plaats blijft zitten.


Broderieinzetstukjes onderaan het been zorgen voor een frivole, vrouwelijke uitstraling maar storen geenszins het doel van het artikel nl. het lichaam corrigeren. De markt in shape wear is volop in ontwikkeling en er is behoefte aan basic en modische shapewear.


Direct leverbaar.

Chilly ondersteunt betalen met iDEAL Chilly ondersteunt betalen met Mastercard Chilly ondersteunt betalen met Visa Chilly ondersteunt betalen met Paypal Chilly ondersteunt betalen met Bancontact Chilly ondersteunt betalen met Achteraf betalen Chilly ondersteunt betalen met Sofort e-banking Chilly ondersteunt betalen met Giropay Chilly ondersteunt betalen met Maestro Chilly ondersteunt betalen met Fashioncheque Chilly ondersteunt betalen met VVV giftcard
webdesign: Taurus media

©2016 Chilly B.V. - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - KvK-nummer: 32130863 - Btw-identificatienummer: NL818986773B01

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW - Geen verzendkosten in Europa