Eindelijk... Marie Jo Badmode!

Marie Jo Swim

Lingeriemerk Marie Jo komt vanaf de zomer van 2018 met een badmode collectie! We zagen dit nieuws al van ver aankomen... Van heel ver, want we hebben er zeker even op moeten wachten. Luxe lingerie vanaf een A-cup hadden we dus al van Marie Jo. Binnenkort kunnen we ook op het strand en bij het zwembad flaneren in bikini's van dit merk.

Marie Jo Swim Avero & Grace bikini Marie Jo Swim Avero & Grace bikini

Marie Jo bikini?

En meer van je bikini dromen komen uit in het voorjaar van 2018... We krijgen een echte Avero bikini! Onze ultieme Marie Jo Lingerie favoriet komt nu gewoon uit als bikini! Als dat geen goed nieuws is... Natuurlijk is deze niet precies hetzelfde als de bh's van Avero. Zoals je ziet, op de afbeelding, zijn de bloemen op de schouderbandjes net iets anders dan bij de lingerie variant. De iconische ruitjesstof is dan weer wel één op één te vergelijken. Van de pasvorm kun je eveneens op aan. De designers laten, ook bij de badmode series, de kwaliteits-touwtjes niet vieren. Stijl, comfort en vrouwelijke modellen, alle facetten van de lingeriecollectie, sluiten naadloos aan op de badmode collectie.

Marie Jo Swim Brigitte & Catherine Marie Jo Swim Brigitte & Catherine

To push or not to push?

De Marie Jo Push-up bh heeft in de zomer van 2016 een serieuze make-over gekregen. De vorm is ronder, de cups sluiten mooier aan om verschillende typen borst en de materialen zorgen voor een hoger draagcomfort. Deze beauty van een bh is nu ook uitgewerkt als bikini in de Swimwear collectie! Perfect push effect en een natuurlijke look zijn gegarandeerd bij dit prachtige bikini topje. Uiteraard zijn alle tops en slips mix & match, waardoor jouw perfecte bikini slechts een kwestie van samenstellen is! Zelfs als je geen fan bent van bikini's, is er een Marie Jo Swim voor jou! In verschillende series zien wij een badpak terug die ons wel wat doen denken aan de badpakken uit de Swim collectie van PrimaDonna en Andres Sarda.

The way to succes with... Marine!

Naast de prachtig uitgewerkte Avero Swim en de retro Grace met colorblock stijl, hebben we natuurlijk ook marine look badmode. Deze look komt in elke badmode collectie ter wereld terug en is dan ook ieder seizoen weer een doorslaand succes. Nautische kleuren en 'Ahoy Sailor' streepjes maken Catherine de klassieke marine topper van de Marie Jo bad collectie. Liever een structuur stofje met matrozen boordje? Dan is Brigitte 'your girl'! Een speels knoopje maakt de look compleet.

Marie Jo Swim Romy & Juliette Marie Jo Swim Romy & Juliette

Glamour girl

Looking for some glamour? Deze bikini's zijn echte eye-catchers en laten jouw omgeving zien dat er aan jouw look niets te verbeteren valt! Legergroen of kakigroen is een super trend-kleur voor volgende zomer en zie je daarom dus goed terugkomen in series als Romy en Brigitte. Stoer en stijlvol lagen nog nooit zo dicht bij elkaar. Juliette daarentegen is van een heel andere soort. Deze bikini heeft een disco-traffic print die ons doet denken aan lange house party's en new years eve op Times Square! Naast de eerdergenoemde push-up bh, zijn ook de pasvormen van de voorgevormde hartvorm bh en balconnet bh meegenomen vanuit de lingerielijn. Oftewel, alles wat je van de Marie Jo collectie gewend bent, maar dan in een badmode jasje.

Welke Marie Jo bikini wil jij wel hebben?

Een gedachte over “Eindelijk... Marie Jo Badmode!”

  • Mark

    Ik vind persoonlijk de M.J. Avero het mooïst aangezien ik hier ook de lingerie van heb en die al ontzettend mooi vind>
    Daarom vind ik voor een vrouw de Avero het hoogst scorend en de Groene Juliette of Romy.(zolang het maar effen is,scoort het al.
    De M.D. swimwear is ook super om te zien!!